Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Νέες συνομιλίες για τα “στημένα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο που συγκλονίζει τον ελληνικό αθλητισμό. Διαβάστε νέους διάλογους με πρωταγωνιστές παράγοντες του ποδοσφαίρου. Στη φυλακή Μπέος και Τσακογιάννης.

 

Διαβάστε τους διαλόγους που δημοσιεύονται στην Sportday:

Ο Ψωμιάδης μιλάει με τον Σταύρο για τον Χατζηχρήστο και την Original

Ο Μάκης Ψωμιάδης δίνει συμβουλές στον Σταύρο για το πως θα αντιμετωπίσει τη Ορίτζιναλ. “Μην του δώσεις εισιτήρια για το κύπελλο. Δεν θα γίνει ποτέ φίλος σου. Πάλι θα σε ξεβρακώσει”, είναι μερικές από τις ατάκες του.

Μάκης: Πήρα τώρα γιατί στεναχωρέθηκα με αυτά που έμαθα εχθές και τέτοια και έτσι λέω μήπως χρειάζεσαι.

Σταύρος: Εσείς τους έχετε αντιμετωπίσει (ακατάληπτο) και

Μακης: Εγώ τους έχω αντιμετωπίσει με κλοτσιές πολλές

Σταύρος: Έτσι. Αυτός ο π… ο Δημήτρης είναι το ένα μια το άλλο.

Μάκης: Αυτός είναι, εντάξει, όταν μιλάς με αυτούς και τους δίνεις στον αέρα, αυτά θα σου κάνουν. Ενώ όταν έχεις την ξεφτίλα, είναι κότα. Και δεν… πιστεύω ότι μπορεί να τα κάνει ο Νικολαΐδης γιατί αυτοί ήταν υπάλληλοι και τώρα γίνανε νταλαβερτζήδες μαζί του. Κατάλαβες τι σου λέω. Την εποχή τη δική μου τους συντηρούσε αυτός, απ’ το συμβόλαιό του.

Σταύρος: Οτι ο κοντός κάνει κινήσεις αυτό είναι γεγονός, τώρα δεν ξέρω έχει εισχωρήσει εκεί μέσα, αλλά ότι κάνει κινήσεις κάνει.

Μάκης: Κολλητοί του είναι αυτοί. Αυτός είναι ο κολλητός του, δεν αλλάζει.

Σταύρος: Θα το αντιμετωπίσουμε. Αλλά ο Χατζηχρήστος με έχει απογοητεύσει πλήρως. Είναι… εντάξει. Τους κάνεις και μετά έρχονται και σε γ…

Μάκης: Κόφ’ του εσύ τώρα τα εισιτήρια, περιμένει το Κύπελλο για να κονομήσει, μην του δώσεις ούτε ένα εισιτήριο, όλοι να πάρουμε από τα γκισέ και από τα γραφεία. Μη δω σεις τίποτα εισιτήρια στην Ορίτζιναλ. Θα είναι λάθος σου, πολύ μεγάλο λάθος, γιατί αυτός περιμένει από εκεί να οικονομήσει κανένα πενηντάρι, βάζει κανένα τριάρι τεσσάρι πέντε γιούρο πάνω στο κεφάλι. Κάν’ του λίγο αυτό να την καταλάβει έτσι.

Σταύρος: Θα το κάνω αυτό.

Μάκης: Αν δεν το κάνεις, θα είναι λάθος σου. Πάλι θα σε ξεβρακώσει. Δεν θα γίνει ποτέ φίλος σου.

Σταύρος: Κοίτα ο π… συνήθως έχω μια συνεννόηση χτες δεν είχα μάθει τίποτα. Ετσι ξαφνικά εμφανίστηκαν εκεί.

Μάκης: Κι εσύ πάλι δεν είχες στείλει τίποτα άτομα δικά σου εκεί πέρα;

Σταύρος: Είχα δέκα άτομα, με τους 200 τι να κάνω;

Μάκης: Στείλε τους να τους πάρουν στο κυνηγητό.

Σταύρος: Και μετά λέω και στην αστυνομία “στείλτε κόσμο”, μου λέει η αστυνομία “δεν έχουμε, έχουμε στην Κερατέα, έχουμε απεργίες, έχουμε το ένα, έχουμε το άλλο”. Τι να κάνουμε;

Εντάξει θα το αντιμετωπίσουμε.

Μάκης: Κατά τ’ άλλα καλά.

Σταύρος: Για τον τελικό τώρα. Εκεί.

Μάκης: Εντάξει. Ο,τι θες πάρε με στο τηλέφωνο.

Μαρινάκης σε Μπέο: “Μη τα λέμε από το τηλέφωνο αυτά…”

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΩΡΑ: 26/2/2011 11:41:41

Από: Βαγγέλη Μαρινάκη

Προς: Αχιλλέας

Συνομιλία με Βαγγέλη Μαρινάκη. Ενημερώνει τον Αχιλλέα για μια συνάντηση που είχε με κάποιον και του λέει τα εξής: Λοιπόν μιλάγαμε πολύ ώρα, δεν θα γίνει meeting σήμερα, αύριο γιατί ξέρεις φοβατ…, έμαθες τι έγινε χθες έτσι; Λοιπόν τέλος πάντων εγώ του είπα για τον άλλον, του λέω κοίταξε να δεις ο συγκεκριμένος είναι καριερίστας, δεν υπάρχει θέμα για έγκλημα και ιστορίες και επίσης είδες τι έκανε πάνω στη Θεσσαλονίκη με εμένα. Μου λέει ότι φοβάται και τέτοια. Τι να φοβηθεί του λέω δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ο Βαγγέλης λέει στον Αχιλλέα ότι πιστεύει ότι θα το κάνει και δεν χρειάζεται λένε πολλά στο τηλέφωνο.

Την ίδια μέρα υπάρχουν και άλλες δύο συνομιλίες του Αχιλλέα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΩΡΑ 26/2/2011 10:46:01

Από: Χάρης

Προς: Αχιλλέας

Συνομιλία με Χάρη. Στο τηλέφωνο του Αχιλλέα μιλάει η Εύη και ο Χάρης της λέει να πάρει την εξέδρα γιατί έχουν φωτογραφία τον Αχιλλέα και γράφουν πολλά.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΩΡΑ: 26/2/2011 11:50: 13

Από: Σοφοκλής

Προς: Αχιλλέας

Συνομιλία με Σοφοκλή. Συζητάνε για κάποιο γεγονός που έγινε με τον Σοφοκλή που παραλίγο να τον χτυπήσουν. Ο Αχιλλέας του λέει ότι ο Σοφοκλής θα έχει πρόβλημα με την άδεια και να κοιτάξει τι θα κάνει.

Κι άλλη συνομιλία Μπέου-Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης βρίσκεται σπίτι του. Ο Αχιλλέας τού λέει ότι ο Κούγιας έχει βγει σε όλα τα πρωινά και λέει ότι εκλιπαρεί τον μεγάλο επιχειρηματία να δώσει την πραγματική κασέτα, αλλιώς δεν θα γίνει τίποτα.

Ο Βαγγέλης του λέει ότι πήρε κάποιος άγνωστος στο γραφείο του και λέει ότι έχει μια κασέτα και video με τον Μπέο, Κούγια και Σπανό, αν τη θέλουμε, αλλιώς θα πάνε στην άλλη μεριά. Η γραμματέας του Μαρινάκη τούς έβρισε και το έκλεισε…

Ο Αχιλλέας τού λέει να κάνουν μια συνάντηση το βράδυ προτού φύγει γιατί έχει δύο σοβαρά ερωτήματα για να δουν πώς θα τα χειριστούν.
 

Έτσι θα σωθεί ο Αστέρας

Τον τρόπο για να σωθεί ο Αστέρας Τρίπολης συζητούσαν ο εκ των μεγαλομετόχων της αρκαδικής ομάδας, Δημήτρης Μπάκος με τον Αχιλλέα Μπέο.

Στο δεύτερο διάλογο γίνεται λόγος και για βοήθεια από τον Βαγγέλη, μέσω του προέδρου της Κέρκυρας, Γιώργου Λιμπάντση ή του προπονητή της Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

S/N: 2770, Εναρξη: 23:22

Β’: Τι γίνεται, ρε συ; Τι κάνουμε; Τα κάναμε σκατά γ…!

Α’: Δύσκολα, Δημήτρη, δύσκολα. Εγώ θα κοιτάξω να σας βοηθήσω στο θέμα με τις Σέρρες, αλλά να μείνει μεταξύ μας, αδερφέ, για να μην εκτεθώ.

Β’: Ξέχασέ το, μίλαγα με τον Γιόλη τώρα, μην τρελαθούμε τώρα, ξέχασέ το. Τι γίνεται μ’ αυτόν εκεί πάνω τώρα; Νομίζεις ότι μπορεί να γίνει κάτι;

Α’: Αυτός είπε κάπου, κάπου πολύ σοβαρά, δεν είναι κανένας καραγκιόζης αυτός, ότι το παιχνίδι θα το χτυπήσει. Σήμερα μου το είπαν αυτό. Αν συμβεί αυτό, δυσκολεύουν τα πράματα για σένα.

Β’: Σίγουρα, ναι. Εσύ τι πιστεύεις. Ότι αυτός έχει τώρα ελπίδες κάπου;

Α’: Καμία ελπίδα δεν έχει.

Β’: Ε, τότε;

Α’: Δεν ξέρω τι γίνεται. Θέλω να πάει αύριο ο Γιώργος να δω τι θα του πει ο Βαγγέλης κι εγώ αύριο θα του έχω τον άνθρωπο να τον περιμένει να τον πάει πακέτο εκεί.

Β’: Είναι αυτός… δεν πιστεύω να μας κάνει καμία π… εκεί πέρα;

Α’: Είναι σαν να μιλάτε μαζί μου, εντάξει; Μην μπερδευτείς καθόλου εσύ, θα πάει επάνω να το δουλέψει κι ό,τι σου πει. Το ναι είναι ναι και το όχι είναι όχι. Μην ασχοληθείτε καθόλου, άσ’ τον να πάει 2-3 μέρες να το δουλέψει κι ό,τι σας πει.

Β’: Α, θα πάει ο δικός σου δηλαδή εκεί πέρα.

Α’: Για να μην έχει καμιά αμφιβολία.

Β’: Εντάξει, γιατί μη σας μπλέξει πουθενά σε καμία ιστορία.

Α’: Όχι, όχι. Ασ’ το, να μην έχεις πρόβλημα.

Β’: Για κοίτα το, μην μπλέξουμε, μήπως μπορούσαμε να σώζαμε την παρτίδα, μην μπλέξουμε σε περιπέτεια.

Α’: Άσε να δούμε τι θα γίνει αύριο και θα τα πούμε.


“Kαραγκιόζης ο Πατέρας”

Συνομιλία μεταξύ Μάκη και Σταύρου Ψωμιάδη, στην οποία γίνεται λόγος για την επίθεση στον Κύρο Βασάρα, αλλά και το ένα εκατομμύριο ευρώ που έταξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην αστυνομία.

Στην αρχή οι δύο άνδρες συζητούν για τον προϋπολογισμό της ομάδας και για τους παίκτες που ενδέχεται να πουλήσουν και στη συνέχεια ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Α’: Ο Πατέρας την έχει άσχημα, γιατί έχει γίνει καραγκιόζης με τα τηλέφωνα που παραδέχτηκε ότι πήρε Δαλούκα και πήρε έτσι. Κι ένα άλλο, του την έστησε ο Μαρινάκης, έταξε ένα εκατομμύριο στους μπάτσους…

Β’: Ναι.

Α: Πήγαν να βρουν του Βασάρα, να πούμε, τον μπράβο κι αυτός είναι το δεξί του χέρι, ο μπράβος. Και τον έχουν εντοπίσει τον μπράβο από κασέτες που πιάσανε τους μπράβους, να πούμε, που μίλαγε με τον Πατέρα: «Πήγαινε και κάνε και ράνε», και τέτοια.

 Β’: Ναι;

A’: Ναι, ναι, ναι.

Β’: Και τι; Έδωσε 1 εκατομμύριο ο Μαρινάκης;

A’: Ο Μαρινάκης είπε ότι «αν πιάσετε αυτόν, θα δώσω στην αστυνομία ένα εκατομμύριο».

Β’: Βγήκε δημόσια ή έτσι το είπε.

Α’: Το είπε στην αστυνομία, το γράψανε οι εφημερίδες, κάπου το διάβασα χθες ότι «τι έγινε; Θα το πάρει η αστυνομία το εκατομμύριο από τον Μαρινάκη;».

B’: Δεν διαβάζω, στα αρχ… μου!


Δεύτερος διάλογος Μπάκου-Μπέου

Δημήτρης: Αχιλλέα, καλησπέρα. Ο Δημήτρης ο Μπάκος τι κάνεις;

Αχιλλέας: Τι γίνεται, Δημήτρη, είσαι καλά;

Δημήτρης: Ρε συ Αχιλλέα, είπε ο Γιώργης ότι θα δεις το παιδί απόψε.

Αχιλλέας: Ναι.

Δημήτρης: Διότι εγώ δεν ξέρω, τον είδα προχθές αλλά εν πάση περιπτώσει αυτό είναι νέο παιδί τώρα, δεν ξέρω, δεν μπορώ να έχω πολλή εμπιστοσύνη, εσύ θα μπορούσες να το κανονίσεις εκεί πέρα. Μπορείς σε παρακαλώ να δεις τι θα κάνουμε με το αυριανό παιχνίδι του Σαββάτου εκεί πέρα, να το βοηθήσουμε λιγάκι, μην έχουμε κάνα στραπάτσο;

Αχιλλέας: Εγώ ξέρεις μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας, θα μιλήσω μαζί του, το υποσχέθηκα στον Γιώργο και θέλω να δω τι γίνεται, γιατί μέσα στις προοπτικές του είναι και ο Πανιώνιος. Πώς θα γίνει τώρα η δουλειά;

Δημήτρης: Το ξέρω ότι είναι και ο Πανιώνιος, αλλά αν ξεκινήσουμε εμείς τώρα και πάρουμε τούτο εδώ το παιχνίδι, να έχω βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι να τους δώσω εγώ το τελευταίο.

Αχιλλέας: Βάσει προγράμματος, Δημήτρη, δεν πρόκειται ποτέ εσύ στο τελευταίο παιχνίδι να μπορείς να δώσεις το παιχνίδι στον Πανιώνιο.

Δημήτρης: Γιατί, ρε συ Αχιλλέα, δεν μπορώ να το δώσω;

Αχιλλέας: Πώς θα μπορέσεις, για πες μου;

Δημήτρης: Αφού έχω 4-5 παιχνίδια τα οποία είναι εύκολα για μένα αλλά κάπου πρέπει να κάνω αρχή.

Αχιλλέας: Πού είναι τα εύκολα; Για πες μου, ποιο είναι το δικό σου εύκολο; Αν χάσει ο Άρης την Κυριακή μπαίνει σε περιπέτεια και ο Άρης, Δημήτρη. Δεν τα έχεις λογαριάσει καλά. Το παιχνίδι για όλη την υπόθεση είναι της Κυριακής, το δικό σου, από εκεί θα σου βγάλω ακριβώς και τη σωτηρία εγώ.

Δημήτρης: Ναι, αλλά…

Αχιλλέας: Το παιχνίδι-κλειδί για όλη την υπόθεση και πρώτον εσένα είναι της Κυριακής.

Δημήτρης: Αχιλλέα, κοίταξε να δεις, άμα σκοτωθούμε την Κυριακή, πες ότι σκοτωθούμε, στη χειρότερη θα μοιράσουμε τους βαθμούς. Αξίζει τώρα να μοιράσουμε τους βαθμούς δηλαδή τώρα μεθαύριο;

Αχιλλέας: Μην το λες αυτό, στη χειρότερη θα μοιράσουμε τους βαθμούς, μπάλα είναι, Δημήτρη.

Δημήτρης: Εντάξει, το ξέρω, μπάλα είναι πάντα.

Αχιλλέας: Γάμ… το σου λέω, ήρθε εκεί ο Πανσερραϊκός και σου έβαλε 2 γκολ, η χειρότερη ομάδα. Δεν μπόρεσες να κερδίσεις τη Λάρισα, ένα σουτ σου έκανε η πουτάνα.

Δημήτρης: Ε, τότε όπως μου τα λες τώρα με έχεις καταδικασμένο, ρε Αχιλλέα.

Αχιλλέας: Δεν σε έχω καταδικασμένο, σου λέω μην υπολογίζεις τον Άρη, καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αγάπη μου. Λες θα πάρω βαθμούς και θα βοηθήσω τον Πανιώνιο. Για να πάρεις βαθμούς, πρέπει να κερδίσεις, άσε με εμένα, τον Άρη, όλα τα παιχνίδια δεν είναι έτσι εύκολα. Ο Άρης μπαίνει σε περιπέτεια. Αν ο Άρης χάσει την Κυριακή έχει 27 βαθμούς, πώς θα σε βοηθήσει εσένα, για πες μου;

Δημήτρης: 28 έχει ο Άρης.

Αχιλλέας: 28, πώς θα σε βοηθήσει;

Δημήτρης: Πάλι θα χάσει. Συνέχεια θα χάνει ο παλιομαλάκας κι αυτός;

Αχιλλέας: Είχε παιχνίδι τώρα ΟΥΕΦΑ, αυτά μη νομίζεις. Εσύ την Κυριακή πρέπει, ο κόσμος να χαλάσει, να πάρεις το παιχνίδι με νύχια και με δόντια.

Δημήτρης: Ναι, αυτό λέμε. Σε αυτό τώρα θα έρθουν αυτοί τώρα να μου κάνουν ζημιά, δηλαδή, εκεί πέρα; Θα έρθουν να με ρίξουν δηλαδή εκεί πέρα;

Αχιλλέας: Εγώ θα σου πω κάτι, στο λέω από τώρα, διοικητικά και προπονητικά για να μη σε κοροϊδεύει κανένας Δημήτρη, έρχονται να τελειώσουν το πανηγύρι αυτοί. Στο λέω εγώ τώρα. Αλήθειες δεν θέλεις να μιλάμε, να σε προετοιμάσω;

Δημήτρης: Ακριβώς, ακριβώς.

Αχιλλέας: Αυτοί αν δεν χάσουν, ισοπαλία να πάρουν, σωθήκανε μαθηματικά. Το κατάλαβες;

Δημήτρης: Το κατάλαβα, ναι.

Αχιλλέας: Ο Βαγγέλης δεν μπορεί να σε βοηθήσει μέσω Λυμπάντση ή μέσω Πάντοβιτς, ξέχασέ το. Μπορεί να σε βοηθήσει με κάνα 2-3 παιδιά, μόνο έτσι.

Δημήτρης: Ε, αυτό δεν μπορεί να το κάνει, έστω να κάνει αυτό;

Αχιλλέας: Αυτό, θα πάω, θα μιλήσω και θα μιλήσει το βράδυ αργά με τον Γιώργο. Να σου δούμε και ποιος θα σε πέσει.

Δημήτρης: Εσύ για δες το, τι μπορούμε να κάνουμε εκεί και θα τα πούμε.

Αχιλλέας: Και να δούμε και ποιος θα κληρωθεί αύριο, ποιον θα σου βάλουνε. Κι αυτό είναι σημαντικό να ξέρεις.

Δημήτρης: Κι αυτό σημαντικό, ναι.

Αχιλλέας: Εκεί πέρα, ίσως αν μπει κάποιος, να βοηθήσω κι εγώ.

Δημήτρης: Εντάξει, κάτι πρέπει να κάνουμε τώρα πάντως με τούτο εδώ, η Κέρκυρα…

Αχιλλέας: Ε, βέβαια κι εγώ θα βοηθήσω σου λέω, αλλά να δούμε τι θα γίνει, να μην κοροϊδευόμαστε.

Δημήτρης: Μα, γι’ αυτό σε πήρα, σε παίρνω κάθε μέρα; Διότι με αυτούς εκεί και με τον Βαγγέλη, ο Βαγγέλης είναι νέο παιδί τώρα, όλα εντάξει εντάξει αλλά στο τέλος τρέχα γύρευε, δεν μπορώ να σου πω ότι… Εσύ τουλάχιστον άμα λέμε κάτι, εντάξει ξέρω ότι…

Αχιλλέας: Δημήτρη, θα σε πάρω το βράδυ ή τον Γιώργο να σου πω, εντάξει;

Δημήτρης: Λοιπόν, για κοίτα, μίλα εκεί πέρα και να τα πούμε, να δούμε τι θα κάνουμε.


Μανάβης σε Μπέο: “Θέλω το χαρτζιλίκι μου”

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ από Αχιλλέα προς Μανάβη

Προς: 697…

Σημείωση: έχουν προηγηθεί αποτυχημένες εισερχόμενες από αυτόν τον αριθμό

Μανάβης: Αχιλλέα;

Αχιλλέας: Ποιος είναι;

Μανάβης: Ο Μανάβης είμαι, τι κάνεις; Καλά είσαι;

Αχιλλέας: Ε;

Μανάβης: Έχω κάτι να σου δώσω, γι’ αυτόν που μιλάει και σε κατηγορεί.

Αχιλλέας: Toν Κούγια;

Μανάβης: Ναι. Μια κασέτα. Έχω μια κασέτα που έστησε ένα παιχνίδι. Με τον Αίαντα Σαλαμίνας μαζί με τον γενικό αρχηγό.

Αχιλλέας: Ναι

Μανάβης: Και πάρτονα και πες του το. Μ….πανο.

Αχιλλέας: Στείλτ’ τη μου

Μανάβης: Πού είσαι αυτή την στιγμή να στην στείλω;

Αχιλλέας: Στην Αθήνα. Πού είναι ο άνθρωπος;

Μανάβης: Στην Πάτρα είναι ο άνθρωπός μου. Ήτανε δεξί χέρι αυτουνού του Κούγια. Τον ξέρεις εσύ. Τον Σταθάκη, τον ξέρεις τον Σταθάκη;

Αχιλλέας: Ναι τον ξέρω

Μανάβης: Εγώ θέλω χαρζιλίκι από αυτή τη δουλειά να μου στείλεις.

Αχιλλέας: Ναι πες μου τώρα, στείλε μία, αν πραγματικά (ακατάληπτο) και κασέτα στείλ’ τη μου. Και άστο σε μένα.

Μανάβης: Ωραία. Συνεννογιέμαι μαζί του και σε παίρνω τηλέφωνο.

Αχιλλέας: (ταυτόχρονα) αν υπάρχει τέτοια κασέτα στείλ’ τη μου. Εντάξει; (αλλάζει την γραμμή, τον καλούν από τον Σέντρα FM).

Ψωμιάδης για Πιλάβιο και Πάτρικ

Β: Γεια σου προεδράρα, καλημέρα. Τι κάνεις;

Α: Με στεναχώρησες πολύ.

Β: Εγώ γιατί ρε πρόεδρε; Πες μου κι εσύ ότι δεν διέκοψα…

Α: Γιατί έγινες ρόμπα και ξαναμπήκες εκεί πέρα και γελοιοποιήθηκες.

Β:Εγώ; Ρε πρόεδρε, αφού ξέρεις πως είναι τα πράγματα.

Α: Ξέρω, εκείνη την ώρα έπαιρνε και ο Πιλάβιος και του ειπά ότι είναι γελοίος και ότι γελοιοποιήθηκε.

Β: Τι γελοίος; Εδώ…

Α: Αλλά εσύ έπρεπε να δείξεις α… και να πεις: «Εγώ δεν βγαίνω». Γιατί εσύ γελοιοποιήθηκες, δεν γελοιοποιήθηκε ο Πιλάβιος. Λίγοι ξέρουν ότι ο Πιλάβιος σου το είπε, εγώ εκείνη την ώρα τον έπαιρνα τηλέφωνο, κατάλαβες;

Β: Δεν θα μιλούσε με σένα, γιατί εκείνη την ώρα μιλούσε με τον Σταύρο και τον Θόδωρο

Α: Σου μιλάω ειλικρινά, με μένα μίλαγε

Β: Η απόφαση μου ήταν να μη βγω και πέσανε όλοι πάνω, Πατρίκ, Σοφοκλής και τηλέφωνα και τα λοιπά και λένε: «Βγες, γλείψε (;) και κάνε». Τι να κάνεις μετά;

Α: Στο λέω τώρα εγώ να πούμε τι έγινε

Β: Και εγώ σου λέω τι έγινε που ήμουν πιο κοντά

Α: Εντάξει, αγόρι μου, εσένα ότι σου έλεγε ο νόμος έπρεπε να κάνεις

Β: Ξέρεις πως είναι τα πράγματα αυτά

Α: Που είσαι; Καβάλα;

Β: Κομοτηνή. Έχεις χαιρετίσματα από τον Δημήτρη τον Τάτση, είμαστε σε ένα τουρνουά κάτω των 17.

Α: Θα έρθεις από Καβάλα σήμερα; Καβάλα είμαι.

Β: Θα έρθω σήμερα Καβάλα, θα σε πάρω ένα τηλεφωνάκι μήπως βρεθούμε

“Τα κοντέινερ με τα πούρα”

Σταύρος: «Ελα, δεν είναι στην ΑΘήνα τα κοντέινερ, στην Ιτέα τα πιάσανε».

Μάκης: «Στην Ιτέα;».

Σταύρος: «Ναι»..

Μάκης: «Το ‘μαθε;».

Σταύρος: «Ναι, τώρα πήραν τηλέφωνο, στην Ιτέα, λέει πιάσανε 4 κοντέινερ με τσιγάρα και πούρα».

 Μάκης: «Ναι;».

Σταύρος: «Εντάξει».

Μάκης: «Γεια».

Ψωμιάδης σε Πιλάβιο:  “Κόντης και Αθανασιάδης μιλούν εναντίον σου”

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από Μάκη Ψωμιάδη (Α’) στον Σοφοκλή Πιλάβιο (Β’)

Ο Β’ αναφέρει ότι βρίσκεται στην Κύπρο, ότι αύριο θα επιστρέψει και ότι το μεσημέρι θα βρίσκεται στο γραφείο του. Ο Α’ του λέει ότι θα βρίσκεται κι αυτός αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα και αναφέρει ότι θα περάσει από το γραφείο του Β’. Ο Α’ αναφέρει ότι πήγε στο Χαρίλαο για το τελευταίο ματς μεταξύ του Άρη και της Καβάλας και ότι εκεί συνάντησε τον Κόντη και τον Αθανασιάδη.

Ο Α’ τον ενημερώνει ότι ο Κόντης και ο Αθανασιάδης άρχισαν να μιλούν εναντίον του Πιλάβιου, διότι η ΕΠΟ έβγαλε μία ανακοίνωση ότι οι ασφαλιστικές του Πανιωνίου είναι νόμιμες, ενώ αυτοί έχουν στοιχεία ότι οι ασφαλιστικές ήταν ληγμένες. Ο Α’ λέει ότι κατεύνασε τα πνεύματα και ο Β’ τον ευχαριστεί γι’ αυτό. Ο Β’ λέει ότι, αν έχουν στοιχεία, θα πρέπει να τα δώσουν στην ΕΠΟ και ισχυρίζεται ότι δεν έχει ενημερωθεί γι’ αυτή την ανακοίνωση της ΕΠΟ. Θα τα πουν από κοντά αύριο.

“Τι έγινε με τις σαρδέλες της Καλλονής;”
 
Ο Γιάννης (Β) καλεί τον Αχιλλέα Μπεό ο οποίος θέλει να μάθει τι έγινε με τις… σαρδέλες της Καλλονής.

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ από τον Γιάννη (Β’) στον Αχιλλέα Μπέο (Α’)

Α’: Που είσαι; Στο Opus;

Β’: Όχι, σπίτι.

Α’: Τι έγινε με τις σαρδέλες της Καλλονής; Θα φέρουνε;

Β’: Τελείωσε αυτό. Την ώρα που σε πήρα, όταν μου είπες το ok δηλαδή.

Α’: Α, τελείωσε. Να σου πω κάτι… ο Τσακίρης ήταν εκεί στo Opus;

Β’: Τον είδα με μία… δεν του μίλησα, από μακριά τον είδα.

Α’: Μάλιστα, εντάξει. Τι άλλο;

Β’: Τίποτα.

Α’: Εντάξει, θα τα πούμε.

Μπέος με Κόντη για Τσιώλη και Νιόπλια

(8/3/2011 – ώρα 17:32)

Συνομιλία με Γιάννη. Συζητάνε για το θέμα με τις κασέτες. Ο Αχιλλέας του λέει ότι άκουσε στα ράδια ότι θέλει να έρθει ο Τσιώλης αλλά δεσμεύεται ηθικά και τον ενημερώνει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ο Γιάννης του λέει ότι δεν έχει προπονητή και πρέπει να πάρει τον Τσιώλη ή τον Νιόπλια και δεν καταλαβαίνει ποια είναι η ηθική δέσμευση (ακολουθούν γέλια). Ο Αχιλλέας του λέει ότι δεν υπάρχει καμία δέσμευση.

Ο Αχιλλέας του λέει ότι έχει ακούσει ότι έχει δώσει τα χέρια με την Λάρισα. Ο Γιάννης του απαντάει ότι το ξέρει αλλά δεν ξέρει αν έχει υπογράψει. Ο Γιάννης τον ρωτάει τι γίνεται με τις κασέτες και του λέει ότι άκουσε κάποιες και δεν άκουσε τον Αχιλλέα να βρίσκεται στην συζήτηση, μόνο τον Μαρινάκη και τον Πυλλάδη.

Ο Αχιλλέας του λέει ότι αυτά τα έχει βγάλει ο Νίκος και είναι ντροπή. Αν υπάρχουν κασέτες και είναι γνήσιες χωρίς μοντάζ ας τις βγάλουν στον αέρα.

Αναφορά Μπέου στον Μαρινάκη για τις κινήσεις Γιαννακόπουλου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ- ΩΡΑ: 25/2/2011 20:14:52

Από: Αχιλλέας

Προς: Βαγγέλης Μαρινάκης

Συνομιλία με Βαγγέλη. Ο Αχιλλέας τον ρωτάει αν γνωρίζει ότι ο Γιαννακόπουλος έχει στείλει σε όλους τους παίχτες (στους αρχηγούς των ομάδων) ένα χαρτί να το υπογράψουνε να κάνουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια που έγιναν στο Καραϊσκάκη να αναβάλλουν την αγωνιστική. Ο Βαγγέλης δεν γνωρίζει τίποτα και του λέει ότι θα το κοιτάξει.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΩΡΑ: 25/2/2011 20:33:20

Από: Βαγγέλης Μαρινάκης

Προς: Αχιλλέας

Συνομιλία με Βαγγέλη. Ενημερώνει τον Αχιλλέα ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Μώραλης και του είπε ότι έχουν αγοράσει οι παναθηναϊκοί εισιτήρια και θα πάνε στο γήπεδο να κάνουν φασαρία για να τιμωρηθεί ο Πανιώνιος και να γίνει χαμός. Πρέπει να μιλήσουν με τους πάνθηρες για να βγάλουν αυτοί καμία ανακοίνωση για να μην γίνει κάποιο μπέρδεμα. Ο Βαγγέλης είναι μαζί με τον Βεντούρη και θα ενημερώσει και αυτόν. Ακόμα ο Αχιλλέας ρωτάει τον Βαγγέλη αν έχει αύριο ραντεβού με τον Σοφοκλή. Ο Βαγγέλης του λέει ότι έχει αλλά να μην μαθευτεί και θα του πει και για το θέμα του Αχιλλέα.
 

“Αχιλλέα, θες καμία βοήθεια; Είμαι στη διάθεση σου”

Ο Αχιλλέας Μπέος (Α) μιλάει για θέματα διαιτησίας με τον Κώστα Σταυρίδη (Β) κάνοντας και μία υβριστική αναφορά στον Αλέξη Κούγια.

Β: Όλα εντάξει;

Α: Ναι τι με ήθελες;

Β: Τίποτα, μ’ αυτά που ακούω

Α: Τι να ακούς μωρέ με τον π…. τον Κούγια; Μήπως έχει και τίποτα;

Β: Για κάτι που έμαθα θέλω να σου πω

Α: Για πες μου, τι έμαθες;

Β: Κάποιος του σφύριξε ότι είχες ασχοληθεί εσύ με το παιχνίδι του Παναργειακού, γι’ αυτό τα έχει βάλει με εσένα.

Α: Τρελός είσαι; Τι δουλειά έχω εγώ;

Β: Βρε ναι το ξέρω, κάποιος του είπε έτσι όμως.

Α: Και γω μπορώ να βγω και να πω ότι θέλεις. Έχει κανένα νόημα;

Β: Όχι, κανένα νόημα δεν έχει.

Α: Εγώ υποψιάζομαι και ποιος μπορεί να του το είπε, αυτός ο καραγκιόζης που είναι δίπλα του.

Β: Αυτό δεν το ξέρω.

Α: Δεν με νοιάζει, ο κόσμος μπορεί να λέει ότι θέλει.

Β: Καλά είσαι εσύ; Θέλεις καμία βοήθεια; Κάτι;

Α: Όχι, ευχαριστώ Κώστα

Β: Άμα θέλεις κάτι είμαι στη διάθεσή σου

“Στημένο το Πανσερραϊκός-Εργοτέλης”

Μάκης: Με τον Πανιώνιο τι γίνεται;

Πάτρικ: Δεν έχω κάτι νεότερο. Ακούω και αυτά που μου είπες κι εσύ, έβγαλε και ο Πανιώνιος μια ανακοίνωση όπως ξέρεις.

Μάκης: Καλά, αυτά είναι μ…

Πάτρικ: Εντάξει, κάτι έπρεπε να πει κι αυτός. Και δεν έχω κάτι νεότερο επ’ αυτού.

Μάκης: Πως αντέδρασαν Πηλαδάκηδες και τέτοια; Μαθαίνω ότι είναι ήρεμος.

Πάτρικ: Δεν τους έχω μιλήσει καθόλου. Εντάξει, έτσι όπως είναι τώρα ο Πηλαδάκης που πάει για 16ος, νομίζω ότι δεν του κάνει και καμία μεγάλη διαφορά έτσι κι αλλιώς.

Μάκης: Ναι ναι. Σίγουρα πάει τελευταίος. Του έχουνε δώσει ο Εργοτέλης τον Πανσερραϊκό.

Πάτρικ: Θεωρώ πως και να μη το ‘χει δώσει, πάλι θα κέρδιζε ο Πανσερραϊκός γιατί έχει το κίνητρο.

Μάκης: Εγώ έμαθα ότι το ‘χει δώσει.

Πάτρικ: Ναι ε; Δεν εκπλήσσομαι.

Μάκης: Αφού είναι στην ίδια παρέα, δεν τον βλέπεις;

Πάτρικ: Ναι ναι, αλλά εκτός από αυτό όποιος έχει κίνητρο συνήθως κερδίζει, παίζει ο Πανσερραϊκός στο γήπεδό του.

Στη φυλακή Τσακογιάννης-Μπέος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε