Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Νεκρός παίκτης του ΝΒΑ

Ο Λορένζεν Ράιτ βρέθηκε νεκρός 10 ημέρες μετά την εξαφάνιση του.

Το πτώμα του Λορένζεν Ράιτ βρέθηκε έξω από το Μέμφις. Ο παίκτης, ο οποίος ήταν πατέρας έξι παιδιών, είχε εξαφανιστεί από τις 19 Ιουλίου.

Η οικογένεια του απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές στις 22 Ιουλίου και άρχισαν οι έρευνες, οι οποίες δεν είχαν αποτέλεσμα, καθώς ο παίκτης δεν είχε αφήσει πίσω του κανένα ίχνος. Το χειρότερο “σενάριο” και οι φόβοι της οικογένειας έγιναν πραγματικότητα σήμερα, καθώς ο 34χρονος μπασκετμπολίστας βρέθηκε νεκρός σε δασική περιοχή του Μέμφις, εντελώς τυχαία, από έναν περαστικό.

“Στην παρούσα φάση γίνεται έρευνα για τα αίτια του θανάτου του”, σχολίασε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Τα πράγματα περιπλέκονται, καθώς υπάρχει μια μαρτυρία ότι ο Ράιτ είχε καλέσει την αστυνομία λίγο πριν τον θάνατό του, αλλά κόπηκε η γραμμή, αφού πρώτα ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πηγές από το φιλικό περιβάλλον του Ράιτ, ο παίκτης αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ενώ δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Ο Λορέντζεν Ράιτ αγωνιζόταν συνολικά 13 χρόνια στου ΝΒΑ. Πέντε από αυτά αγωνίστηκε στο Μέμφις, ενώ είχε περάσει και από το Κλίβελαντ, την Ατλάντα και τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε