Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέμεθ: Δεν χάνω την πίστη μου – Έχω να συναγωνιστώ πολλούς επιθετικούς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ούγγρος επιθετικός αν και δεν έπιασε την ευκαιρία που του έδωσε ο Βαλβέρδε από τα μαλλιά, εντούτοις με δηλώσεις του εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα βρει θέση στον Ολυμπιακό.

Ο Κρίστιαν Νέμεθ με δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της πατρίδας του αναφέρθηκε στην εμφάνιση που έκανε στο ματς του κυπέλλου, αλλά και στις ευκαιρίες που περιμένει να πάρει στο μέλλον.

“Η αλήθεια είναι πως καθυστέρησα λίγο να κάνω την πρώτη μου εμφάνιση. Οι σχέσεις μου με τον προπονητή είναι καλές και τα ΜΜΕ υπερέβαλαν λίγο σχετικά με αυτό το θέμα. Δεν δυσανασχετώ, εγώ κάνω τη δουλειά μου και ξέρω πως πρέπει να ανταγωνιστώ με πολλούς επιθετικούς για να παίξω στην ομάδα. Πιστεύω στις δυνατότητές μου και πιστεύω πως η συμμετοχή μου στον αγώνα του κυπέλλου ήταν ένα βήμα προς τα μπροστά.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός, ενώ οι αντίπαλοι αμύνονταν με δέκα παίκτες. Ήταν δύσκολο για εμάς να διασπάσουμε την άμυνα τους, όμως ευτυχώς στο τέλος το πετύχαμε. Είχαμε αρκετές καλές ευκαιρίες, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε αρκετές επεμβάσεις.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε