Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Νενέ: “Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός”

Ο Νενέ συνεχίζει την προετοιμασία με τη Μονακό
Ο Νενέ συνεχίζει την προετοιμασία με τη Μονακό, αλλά είναι

O Βραζιλιάνος είναι ενήμερος για τις φήμες περί ενδιαφέροντος των “ερυθρόλευκων”, αλλά συνεχίζει την προετοιμασία του με τη Μονακό. Για ενδιαφέρον της Παρί μιλά ο γαλλικός Τύπος.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”, είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά, αλλά περιμένει το “Οκ” των Μονεγάσκων, για να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις.

“Έχω ακούσει τις φήμες για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως δεν έχω κάποια ενημέρωση από τη Μονακό σχετικά με πρόταση ή προχωρημένες επαφές. Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Μονακό και δεν έχω δικαίωμα να μιλάω με άλλες ομάδες. Αν ο Ολυμπιακός κάνει πρόταση και η Μονακό μου επιτρέψει να μιλήσω με τους Έλληνες, σίγουρα θα το κάνω. Με ενδιαφέρει να συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα σπουδαίο κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός, όμως επαναλαμβάνω δεν μου αρέσει να μιλάω υποθετικά”.

Ο μάνατζερ του 28χρονου, Κριστόφ Μονζέ, ήταν πιο αποκαλυπτικός. Ο Γάλλος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του δεν μίλησε απλά για φήμες, αλλά γα επίσημο ενδιαφέρον.

Εν τω μεταξύ, η γαλλική εφημερίδα “L’ Equipe”, αναφέρει ότι ο παίκτης οδεύει προς Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της και δίνει 4 εκ. ευρώ συν κάποια μπόνους. Αν ισχύει αυτό, τότε οι οικονομικές απαιτήσεις της Μονακό ικανοποιούνται απόλυτα, καθώς αυτό το ποσό είναι απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό.

Ο Νενέ, πάντως, δηλώνει αφοσιωμένος στην προετοιμασία της Μονακό. “Ξέρω αρκετά πράγματα για τον Ολυμπιακό και κυρίως τους Βραζιλιάνους που παίζουν εκεί. Έχω φιλία με τον Ντουντού με τον οποίο έχουμε τον ίδιο εκπρόσωπο Τύπου στη Βραζιλία. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω για ην ώρα. Είμαι με τη Μονακό στο Βίτσι για την προετοιμασία και είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά που ξεκινήσαμε”.

Ο Βραζιλιάνος έχει ένα χρόνο συμβολαίου ακόμα, με τη Μονακό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε