Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέο… κάζο για την Ίντερ – “Χλωμό” το μέλλον του Γκασπερίνι!

ΦΩΤΟ REUTERS

 Οι “νερατζούρι” ηττήθηκαν με 3-1 από τη Νοβάρα, η οποία ταυτόχρονα πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Ο Γκασμπερίνι θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν μετά και από αυτή το αποτέλεσμα.

 Η ομάδα του Μιλάνου γνώρισε έτσι την τέταρτη της για φέτος, δεύτερη για το πρωτάθλημα και μάλιστα από μία ομάδα που έχει ως αντικειμενικό στόχο την παραμονή!

 
Να τονίσουμε πως ο Χαβιέ Ζανέτι προσπέρασε σε συμμετοχές τον Τζουζέπε Μπέργκομι, καθώς με αυτή την εμφάνιση έφτασε τις 757 και μπήκε στο πάνθεον, όχι μόνο της Ίντερ, αλλά και του Ιταλικού ποδοσφαίρου.
 
Το σκορ άνοιξε ο Ματζιορίνι στο 38’, ενώ η αποβολή του Ρανόκια στο 85′ και η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριγκόνι ένα λεπτό αργότερα “κλείδωσαν” τον… θρίαμβο για τους νεοφώτιστους.
 
Το μόνο που κατάφερε η Ίντερ, ήταν να μειώσει με τον Καμπιάσο ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ριγκόνι στο 91′ δείχνοντας την… πόρτα της εξόδου στον Γκασπερίνι.
 
ΝΟΒΑΡΑ: Ουικανί, Ντελαφιόρε, Πάκι, Γκερμίτι, Πορκάτι, Ραντοβάνοβιτς (64′ Μαριανίνι), Ριγκόνι, Ματσαράνι (67′ Τζεντά), Μοριμότο, Μετζιορίνι (62′ Τζιόρτζι).
 
ΙΝΤΕΡ: Σέζαρ, Λούσιο, Ρανόκια, Κίβου, Ζανέτι, Καμπιάσο, Σνάιντερ (67′ Σάρατε), Ναγκατόμο, Καστάνιος (46′ Όμπι), Μιλίτο, Φορλάν (46′ Πατσίνι).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε