Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Νέο κρούσμα βίας στον αθλητισμό – Επίθεση στο πούλμαν του Τυρνάβου

Νέο κρούσμα βίας στον αθλητισμό – Επίθεση στο πούλμαν του Τυρνάβου

Οι επιθέσεις σε πούλμαν ομάδων φαίνεται πως γίνονται σιγά σιγά… μόδα! Η αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League 2, ανάμεσα στον Εθνικό Γαζώρου και τον Τύρναβο αναβλήθηκε, καθώς οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν επίθεση λίγο πριν την άφιξή τους στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών. Πληροφορίες για τραυματισμένους ποδοσφαιριστές!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Τυρνάβου στο γήπεδο δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 άτομα. Μάλιστα λέγεται ότι τρείς παίκτες τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών!

Ετσι, ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 17:00, δεν ξεκίνησε, καθώς στον αγωνιστικό χώρο παρατάχθηκε μόνο η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου μαζί με τους διαιτητές. Πλέον, η τύχη της αναμέτρησης αναμένεται να κριθεί από την πειθαρχική επιτροπή της Football League – Football League 2.

Όλα αυτά, μετά την επίθεση στο πούλμαν της αποστολής του μπασκετικού Παναθηναϊκού, αλλά και στο κάψιμο του πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού.

Έκαψαν το πούλμαν του Ολυμπιακού! – Δείτε ΦΩΤΟ

Ρεζίλεψαν τη χώρα την ημέρα της τελετής παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας – Ενέδρα με μαρμαρόπετρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε