Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Νέο “οχι” από Μπλάνκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού, δήλωσε ότι η νέα πρόταση της ΑΕΚ είναι ανεπαρκής και εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ μακριά από αυτά που ζητά ο πελάτης του.

“Έλαβα την πρόταση της ΑΕΚ και απάντησα αμέσως αρνητικά, διότι θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνεται σε όσα έχει προσφέρει ο Ισμαέλ αυτά τα τρία χρόνια”, είπε στην εφημερίδα Sportday, ο Γκουστάβο Οναϊντία.

Ο Αδαμίδης έστειλε με e-mail τις προτάσεις σε Σκόκο – Μπλάνκο

Ο μάνατζερ του “Ζορό”, συμπλήρωσε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά, σε σχέση με αυτά που απαιτεί ο ποδοσφαιριστής. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, η πρόταση είναι γύρω στις 500.000 ευρώ(στάνταρ αποδοχές):

“Η πρόταση κρίνεται ανεπαρκής για να ανανεώσει ο παίκτης το συμβόλαιό του και είναι πολύ μακριά από αυτά που ζητούσαμε. Δεν θεωρούμε ότι με αυτή την πρόταση ανταμοίβεται”, συμπλήρωσε ο μάνατζερ. “Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για την προσπάθεια που κάνει να τον κρατήσει, προσφέροντάς του όσα κρίνει πως πρέπει να του προσφέρει. Και ο Μπλάνκο, όμως, έχει το δικαίωμα να κρίνει ότι αυτά δεν είναι ικανοποιητικά σε σχέση με όσα έχει δώσει στην ομάδα. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η τελική πρόταση της ΑΕΚ, αυτό το ξέρει η διοίκησή της”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Αδαμίδης απάντησε στον Οναϊντια με ένα e-mail, στο οποίο εύχεται “καλή τύχη”, στον Μπλάνκο, βάζοντας ουσιαστικά τους “τίτλους τέλους” στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε