Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέο πλήγμα με Λεονάρντο – Αγωνία για τις ανανεώσεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν προλαβαίνει να χαρεί από τις επιστροφές των τραυματιών και έχει να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα. Ο Λεονάρντο αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τι συμβαίνει με τις ανανεώσεις των συμβολαίων…
Τζιμπούρ, Μπλάνκο και Σκόκο θα έχουν σε περίπου 50 ημέρες τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν τη μετεγγραφή τους σε όποια ομάδα επιθυμούν, αφού το προσεχές καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια τους με την ΑΕΚ.
 
Με τον Γαλλοαλγερινό μπορεί να υπάρχει ήδη συμφωνία αλλά όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές είναι λογικό τα σενάρια να φουντώνουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης περιμένει να δει αν θα έχει κάποια δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό και γι’ αυτό δεν έχει υπογράψει.
 
Στην περίπτωση του Σκόκο τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα αφού ο Αργεντινός παρά το ότι πλέον δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα, δεν δείχνει και διατεθειμένος να κάνει πίσω στις οικονομικές του απαιτήσεις.
 
Όσον αφορά στον Μπλάνκο, η ΠΑΕ δεν προτίθεται να ανέβει πάνω από τις 500.000 ευρώ, την ώρα που ο “Ζορό” αξιώνει τα χρήματα που είχε συμφωνήσει με τον Θανόπουλο, δηλαδή 750.000 ευρώ.

Ξαφνικό πρόβλημα με Λεονάρντο

Τα χαμόγελα από τις επιστροφές των Μανωλά, Μπερνς, Λυμπερόπουλου και Γιάχιτς “πάγωσαν” στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Λεονάρντο τραυματίστηκε και η συμμετοχή του στο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι αμφίβολη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε