Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Νέο “ροζ” σκάνδαλο για Άγγλο ποδοσφαιριστή

Ο Πήτερ Κράουτς και η...απατημένη αρραβωνιαστικιά του Άμπι Κλάνσι.

Στο κλάμπ των… άπιστων μπήκε και ο Πήτερ Κράουτς. Ο Άγγλος διεθνής συνευρέθηκε με 19χρονη πόρνη στην Μαδρίτη, προκαλώντας την οργή της αρραβωνιαστικιάς του.

Το θέμα πρωταγωνιστεί στις ταμπόιντ εφημερίδες της Μεγάλης Βρετανίας, που φιλοξενούν και διαλόγους από τον μεγάλο καυγά ανάμεσα στο 24χρονο μοντέλο και τον παίκτη της Τότεναμ. Η Άμπι Κλάνσι πληροφορήθηκε ότι ο 29χρονος σύντροφος της την απάτησε με την Μαροκινής καταγωγής, Μόνικα Μιντ την οποία πλήρωσε 900 λίρες για μια βραδιά σε φτηνό ξενοδοχείο της Μαδρίτης, μετά το μπάτσελορ πάρτυ ενός παιδικού του φίλου.
Η "πέτρα" του σκανδάλου, Μόνικα Μιντ
Η 19χρονη Μόνικα Μιντ δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί την ξαφνική δημοσιότητα και έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα “Sun”, με τις οποίες επιβεβαίωσε το γεγονός, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγλο ποδοσφαιριστή. “Ήταν πολύ τρυφερός και καλός μαζί μου. Δεν ήταν καθόλου διστακτικός στο να με πληρώσει για να κάνουμε σεξ. Δεν ήξερα ότι είναι αρραβωνιασμένος και δεν πιστεύω πως πλήρωσε για να κάνει σεξ μαζί μου όταν έχει μια τόσο όμορφη γυναίκα δίπλα του”, είπε.

Ο Πήτερ Κράουτς και η Άμπι Κλάνσι, σε νυχτερινή έξοδο στο Λονδίνο
Η Άμπι Κλάνσι, η οποία στο παρελθόν είχε το δικό της…σκάνδαλο, καθώς βρέθηκε να κάνει χρήση κοκαϊνης σε κλαμπ του Λονδίνου, έφυγε από το σπίτι του ζευγαριού και αρνείται να μιλήσει με τον Κράουτς, ο οποίος σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του, είναι σοκαρισμένος για την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε