Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Νέος “πόλεμος” ανακοινώσεων

Σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε στην ανακοίνωση της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η ΠΑΕ Πανιώνιος συνέχισαν την διαμάχη μέσα από νέες σκληρές ανακοινώσεις.

Αναλυτικά η απάντηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

“Κατ αρχήν το τεράστιο μέγεθος της ομάδας που υπηρετούμε και είμαστε οπαδοί της από μικρά παιδιά (και όχι πρώην Παναθηναϊκοί με διαρκείας όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ο πρόεδρος του Πανιωνίου κ. Τσακίρης) είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. 
Ως εκ τούτου θα ήμασταν πραγματικά ανιστόρητοι αν ανοίγαμε οποιουδήποτε είδους βεντέτα με μια συνοικιακή ομάδα όπως ο ΝΕΟΣ Πανιώνιος, ο οποίος αντιπροσωπεύει επάξια την περιοχή της Νέας Σμύρνης (όπως ο Ατρόμητος τον δήμο του Περιστερίου, η Ηλιούπολη τον ομώνυμο δήμο κλπ.) και στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν έχει κόψει ποτέ στην ιστορία του πάνω από 5.000 εισιτήρια μέσο όρο σε μια σεζόν. 
Παρ όλα αυτά όμως θα θέλαμε να θέσουμε τις απόψεις μας για την ανακοίνωση-ανέκδοτο που πριν από λίγο εκδώσατε: 

* Δεν μπορείτε εσείς σε καμία περίπτωση να αποκαλείτε την ΑΕΚ “Δραγουμάνους του ΠΟΚ” όταν σε επίσημη δήλωσή του σε τηλεοπτική συνέντευξη ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κοσκωτάς, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος (σκέτο ακόμα) κ. Μοβσεσιάν πως η ομάδα σας μαζί με τον Εθνικό αποτελούσαν το “Ευρύ Ολυμπιακό φάσμα”!!!! 

* Σας ευχαριστούμε, γιατί διαχρονικά έχετε διατελέσει το καλύτερο φυτώριο παικτών για την ομάδα μας με παίκτες όπως οι Νεστορίδης, Ιντζόγλου, Σκρέκης, Δέδες, Μαύρος, Ενσαλίβα, Τζιμπούρ, Μάκος κλπ. οι οποίοι αγοράστηκαν και πληρώθηκαν αδρά και ουδέποτε εκλάπησαν από την ομάδα σας όπως αναφέρετε, ούτε επινοήθηκαν ποτέ στημένες από την δική σας διοίκηση προσφυγές προκειμένου να πουληθεί ο Μαραγκός στον Παναθηναϊκό.
Για την περίπτωση του Μαύρου που αναφέρετε, ο οποίος όχι μόνο δεν εκλάπη, αλλά πληρώθηκε και αδρά μάλιστα, μπορείτε να ρωτήσετε αν θέλετε τον τότε πρόεδρό σας κ. Τσολακάκη, που ακόμα παρεπιδημεί στην θύρα των επισήμων της Νέας Σμύρνης, να σας ενημερώσει για τους τεμενάδες που έκανε στον Λουκά Μπάρλο, προκειμένου να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα με τα οποία έζησε το σωματείο σας για μια πενταετία τουλάχιστον. Η αλήθεια είναι πάντως πως παράγετε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και θα σας προτιμήσουμε και στο μέλλον. 
* Επίσης θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε (εσάς που είστε ανένταχτοι διοικητικά και ακομπλεξάριστοι με την ΑΕΚ) γιατί παρακαλάγατε τον ποδοσφαιριστή Ενσαλίβα να υπογράψει στον Ολυμπιακό με την προτροπή: “Όπου θέλεις πήγαινε εκτός από αυτούς”. 
* Όσο για το άρθρο 44 και όλα αυτά τα αστεία που αναφέρετε, θα θέλαμε απλά να σας ρωτήσουμε γιατί ανάμεσα στις λέξεις ΠΑΕ και Πανιώνιος, τα τελευταία χρόνια έχει προστεθεί η λέξη ΝΕΟΣ και αν σας λέει κάτι το όνομα Ευάγγελος (και όχι Ελευθέριος) Βενιζέλος. Πώς γίνεται να αυτοαποκαλείστε Αιώνιος και Ιστορικός και επισήμως να είστε …ΝΕΟΣ; 
* Το αξιοσέβαστο και πάντοτε ηθικό προσφυγικό σωματείο σας, για ποιο λόγο άραγε αναφέρεται συνεχώς στα γραφεία της UEFA; Μήπως για κάποιο αγωνιστικό σας επίτευγμα; Α, ναι τώρα το θυμηθήκαμε. Είναι ακόμα εκστασιασμένοι με τον μεγαλειώδη θρίαμβο – ανατροπή με το εμφαντικό 5-2 κόντρα στην Δυναμό Τιφλίδας. Αλήθεια το λάβαρο του συγκεκριμένου αγώνα κοσμεί ακόμα και σήμερα την τροπαιοθήκη της Νέας Σμύρνης; 
* Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο, που τις ομάδες που πραγματικά έχουν ασελγήσει στο σώμα του Πανιωνίου (με προσφυγές Μαραγκού, πέναλτι Γεωργιάδη από Σπανέα που σας έστειλε στην Β Εθνική, καταστροφές της Νέας Σμύρνης από οπαδούς του Ολυμπιακού κλπ.) να τους αφήνετε διαχρονικά στο απυρόβλητο και ο μόνιμος στόχος σας να είναι η ΑΕΚ στην οποία επιτίθεστε σε κάθε ευκαιρία με τρομερά ψέμματα και απύθμενο κόμπλεξ. Η μόνη εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε είναι πως η ίδρυση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, σήμανε την άμεση μετατροπή σας σε ομάδα γειτονιάς και αυτό το κόμπλεξ μεταφέρεται από πατέρα σε γιο, από το 1924 ως σήμερα. 
* Όσο για την προσφυγική γνησιότητα της ομάδας μας σας παραπέμπουμε στις δηλώσεις του μητρικού μας σωματείου Πέρα Κλουμπ, πως η ΑΕΚ αποτελεί την φυσική συνέχειά τους (άλλωστε έξι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ ήταν ποδοσφαιριστές τους, με προεξέχοντα τον τεράστιο αρχηγό Νεγρεπόντη). Επίσης την καλύτερη απάντηση για τις ρίζες και την προσφυγική αυθεντικότητα της ΑΕΚ μπορείτε να την βρείτε στα λόγια του Οικουμενικού Πατριάρχη κατά την επίσκεψή μας στην Κωνσταντινούπολη για τον εορτασμό των 80 χρόνων. 
Υ.Γ. Ελπίζουμε ο τωρινός ιδιοκτήτης σας να παραμείνει ΝΕΟΣ Πανιώνιος, και να μην ξαναβρεί τα χαμένα φιλαράκια του από την θύρα 13 και θυμηθεί την οπαδική του ταυτότητα, γιατί θα μετονομασθείτε Νεότερος του ΝΕΟΥ Πανιώνιος.
Υ.Γ.2 Την λεζάντα της ανακοίνωσης σας γιατί την αποσύρατε;
Υ.Γ.3 Προς κ. Λόλο. Οι μάγκες δεν βαράνε πισώπλατα και μετά τρέχουν να κρυφτούν στα αποδυτήρια.
Υ.Γ.4 Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο της Α.Ε.Κ, μέρες που είναι, που αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με τον ΝΕΟ Πανιώνιο, αλλά δε θα θέλαμε η μή απάντησή μας να εκληφθεί ως αδυναμία.
Υ.Γ.5. Ελπίζουμε να μή χρειαστεί να επανέλθουμε.
Η Διοίκηση του Α.Σ. Α.Ε.Κ”.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:
“Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας και τα ΜΜΕ. Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε μία ανακοίνωση η οποία απευθυνόταν στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και όχι σε σύνδεσμο οπαδών.

Τελικά φαίνεται πως κάναμε λάθος και ανοίξαμε διάλογο με οπαδούς. Το λάθος αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί…”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε