Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Νίκες “αιωνίων”: ΠΑΟ-Πανιώνιος 2-1, ΟΣΦΠ-Αστ. Τρίπολης 3-0

ΦΩΤΟ NEWSIT
Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα με γκολ των Πάντελιτς, Φουστέρ και αυτογκολ του Φυτανίδη. Με 9 παίκτες τελείωσαν το ματς οι “Αρκάδες” . Με δύο εξαιρετικά γκολ των Νίνη και Κατσουράνη ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Πανιώνιο με 2-1. Αποβλήθηκε ο Νίνης!

Όλο το ρεπορτάζ από τον αγώνα του Ολυμπιακού

Όλο το ρεπορτάζ από τον αγώνα του Παναθηναϊκού

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ

90΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Ο Κούκετς δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ μετά από προσπάθεια του Λάτκα και ο Κουμορτζί με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

89΄ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Νίνης αποβάλλεται από το ματς δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνη προβολή στον Κοντοέ.

88΄ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ. Ο Μπαστία προσπάθησε να κλωτσήσει εκτός φάσης τον Ντουντού και ο Παμπορίσης του δείχνει την κόκκινη κάρτα αν και είχε ήδη κίτρινη.

87΄Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Κούκετς στη θέση του Βαζ Τε.

86΄Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Σαλάλι στη θέση του Ριέρα.

85΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης στη θέση του Κατσουράνη.

85΄Κίτρινη κάρτα στον Μιραλάς για θέατρο.

83΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Φετφατζίδης στη θέση του Ιμπαγάσα.

83΄Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Σισέ αρχικά νικήθηκε από τον Μάχο στο τετ α τετ και στη συνέχεια μετά από προσπάθεια του Λέτο σούταρε δυνατά πάνω στον Μάχο από το ύψος του πέναλτι.

76΄Μία αλλαγή για Ολυμπιακό και Αστέρα. Ο Μοντεστό στη θέση του Αβραάμ Παπαδόπουλου και ο Φορτούνης στη θέση του Αράς.

74΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σιμάο στη θέση του Καντέ.

74΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μιράλας μετά από ατομική προσπάθεια κάνει το δυνατό σουτ, πετάγεται και διώχνει σε κόρνερ ο Ντεγκρά.

73΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Ρόμενταλ έκανε τη σέντρα ο Ντεγκρά στην προσπάθεια του να διώξει στέλνει την μπάλα στο γόνατο του Φυτανίδη και στη συνέχεια στα δίχτυα.

71΄Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Χίκα στη θέση του Μπάλαμπαν.

71΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Το δυνατό σουτ του Μανιάτη θα διώξει εντυπωσιακά ο Τζόρβας.

69΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ωραία ατομική ενέργεια του Μιραλάς, όμως το σουτ του το διώχνει ο Ντεγκρά σε κόρνερ.


69΄ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ.
Ο Παμπορίδης είδε φάουλ στην κεφαλιά του Πουλίδο και ακύρωσε το γκολ.

67΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό.
Ο Μαρίνος στη θέση του Λουίς Γκαρσία.

65΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Στην αντεπίθεση ο Ριέρα βρήκε τον Μπάλαμπαν μέσα στην περιοχή, όμως η προβολή έφυγε μόλις άουτ

65΄Κίτρινη κάρτα στον Μπαστία για μαρκάρισμα στον Ντουντού.

64΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μιραλάς στη θέση του Πάντελιτς

63΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ο Κατσουράνης έγινε κάτοχος της μπάλας στον χώρο του κέντρου, προχώρησε έκανε το δυνατό σουτ η μπάλα χτύπησε και στο έδαφος και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Μάχο

62΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Ριέρα εκτέλεσε με πάσα το φάουλ για τον Φουστέρ, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

61΄ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ. Ο Μπαρτολίνι σταμάτησε αντικανονικά την κούρσα του Τοροσίδη και ο Παμπορίδης του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

59΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φουστέρ έστρωσε για τον Πάντελιτς, ο Σέρβος μόνος του από το υψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα άουτ.

56΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ριέρα με ατομική προσπάθεια θα μπει στην περιοχή και με το δεξί σουτ θα αναγκάσει τον Ντεγκρά σε ακόμα μία εντυπωσιακή επέμβαση.

53΄Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκός σε μαρκάρισμα του Νίνη από τον Λάτκα.

53΄Σουτ του Παντελιτς μετά από προσπάθεια του Ιμπαγάσα, η μπάλα φεύγει άουτ.

51΄Ευκαιρία για τον Αστέρα. Μακρινό δυνατό σουτ του Μπαστία, πετάγεται ο Νικοπολίδης και διώχνει σε κόρνερ.

47΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα με “μαγική” κάθετη πάσα θα βρει τον Πάντελιτς, το πλασέ του οποίου έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ντεγκρά.

46΄Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Οντότζι στη θέση του Ρουμπίλ.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο σε ΟΑΚΑ και “Γ. Καραϊσκάκης”.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ ( Ο Ολυμπιακός έχει να κάνει πολύ καιρό τέτοιο ημίχρονο. Με ασταμάτητο πρέσινγκ, ένα γκολ και 9! κλασικές ευκαιρίες έχει ισοπεδώσει τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα των τελευταίων παιχνιδιών, κυρίως στην μεσαία γραμμή, αλλά σώζεται από την εξαιρετική έμπνευση του Νίνη).

45΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Αφύλαχος ο Πάντελιτς μετά την σέντρα του Φουστέρ στέλνει την μπάλα πάνω στον Ντεγκρά.

45΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Με ατομική προσπάθεια ο Νίνης έφτασε απέναντι από τον Μάχο, έκανε το σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου και στη συνέχεια με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

43΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Μετά από σέντρα του Ρόμενταλ ο Ραούλ Μπράβο πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

40΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ρόμενταλ σε θέση τετ α τετ μετά από προσπάθεια του Φουστέρ, εντυπωσιακά θα διώξει σε κόρνερ ο Ντεγκρά.

36΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Ριέρα έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Πάντελιτς με φαλτσαριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στην γωνία του Ντεγκρά.

33΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Λέτο γύρισε μέσα στην περιοχή για τον Σισέ, όμως ο Γάλλος από το ένα μέτρο σημάδεψε τον Ντεγκρά.

32΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Ριέρα τετ α τετ με τον Τζόρβα, πλασάρει χωρίς δύναμη.

31΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα βρήκε με ακόμα μία καλή πάσα τον Μπράβο, αυτός σούταρε στην κίνηση με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

31΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Λέτο έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να φεύγει ξυστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μάχο.

30΄Κίτρινη κάρτα στον Ιμπαγάσα.

27΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. “Βολίδα” από τον Ριέρα στην εκτέλεση του φάουλ, διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντεγκρά.

25΄Κίτρινη κάρτα στον Μπαρτολίνι, φωνάζουν για κόκκινη οι “ερυθρόλευκοι”. Ο Ντουντού μπήκε καταμέτωπο στην επίθεση πέρασε τον Μπαρτολίνι και στη συνέχεια ανατράπηκε στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

22΄Κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη
για μαρκάρισμα στον Ριέρα.

21΄Πρώτη φάση για τον Παναθηναϊκο. Δυνατό σουτ του Κατσουράνη, η μπάλα στην αγκαλιά του Μάχο.

19΄Κίτρινη κάρτα στον Αργυρόπουλο για μαρκάρισμα στον Ριέρα.

18΄Η πρώτη καλή στιγμή στο ΟΑΚΑ είναι για τον Πανιώνιο
με τον Ριέρα να εκμεταλλέυεται την ασυννενοησία της άμυνας του Παναθηναϊκού και να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια.

16΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Σουτ του Πάντελιτς μόλις αουτ.

16΄Κίτρινη κάρτα στον Σαριέγκι για μαρκάρισμα στον Μπάλαμπαν.

13΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα θα βρει με εκπληκτική μπαλιά τον Ρόμενταλ στην πλάτη της άμυνας αλλά η προβολή του Δανού πέρασε άουτ.

11΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ και ο Ριέρα έπιασε δυνατό σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

10΄Τίποτα το ιδιαίτερο για την ώρα στο ΟΑΚΑ.

8΄Ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Αράς έκανε το δυνατό σουτ από πλάγια θέση έξω από την περιοχή και ο Νικοπολίδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

2΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ρόμενταλ γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα, ο Φουστέρ έκανε το σουτ με τη μία αλλά η μπάλα βρήκε στον Φυτανίδη και έφυγε κόρνερ.

Σέντρα στα δύο γήπεδα.

Οι συνθέσεις στο Ολυμπιακό Στάδιο:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Σισέ, Λέτο, Γκαρσία, Ζιλμπέρτο, Βύντρα, Κατσουράνης.

 
Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Βαρό, Κουμόρτζι, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Βαζ Τε
 
Οι συνθέσεις στο “Γ. Καραϊσκάκης”:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Αργυρόπουλος, Λαδάκης, Καρέρα, Αράς, Μπαστία, Ρούμπιλ, Ρούμπιλ.

 
Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν οι “αιώνιοι” θα αγωνιστούν σε επίσημο ματς μπροστά στον κόσμο τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε