Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νίκες παραμονής για Εργοτέλη – Πανιώνιο

Φωτο Eurokinissi
Φωτο Eurokinissi
Φιέστα… παραμονής για τους Κρητικούς, που επικράτησαν στο Παγκρήτιο του Ηρακλή με 1-0. Σώθηκαν οι “κυανέρυθροι” που πήραν μεγάλο “διπλό” στην έδρα της Κέρκυρας (2-1). Η αγωνία των Φαιάκων για την παραμονή στην κατηγορία… συνεχίζεται. Μαθηματικά απειλείται και ο “Γηραιός”.
Νίκη με 1-0, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής έδωσε και την παραμονή στην κατηγορία, πήρε ο Εργοτέλης κόντρα στον Ηρακλή.
 
Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, δύο δοκάρια και τον Χίμπλιγκερ να βάζει στο 33’ την… υπογραφή του με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρομάνο. Μεγάλο ρόλο στην νίκη των Κρητικών έπαιξε και ο δασκαλάκης, που χρειάστηκε αρκετές φορές να… κατεβάσει τα ρολά.
 
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο «Γηραιό» καλείται να σφραγίσει τη σωτηρία του στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές.
 
Εξίσου όμορφο παιχνίδι έγινε και στην Κέρκυρα, με τον Πανιώνιο να νικά με 2-1 την ομώνυμη ομάδα και να εξασφαλίζει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή.
 
Οι “κυανέρυθροι” παρότι αγωνίστηκαν από το 62′ με δέκα παίκτες (αποβολή του Όμο), με γκολ των Μήτρογλου (30′) και Σιόβα (79′) επικράτησαν των νησιωτών και έφτασαν έτσι στους 34 βαθμούς.
 
Από την άλλη, ο ΑΟΚ που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή, ισοφάρισε προσωρινά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Επστάιν (64′), αλλά δεν πήρε ούτε τον βαθμό. Έτσι η Κέρκυρα έμεινε στους 30  και πλέον μπήκε σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε