Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Νίκες παραμονής για ΠΑΣ και Ηρακλή

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου πανηγυρίζουν την σπουδαία νίκη τους
Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου πανηγυρίζουν την σπουδαία νίκη τους, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε με 2-0 της Λάρισας, ο “ γηραιός” πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Καβάλας και η “ουρά” του βαθμολογικού πίνακα παίρνει φωτιά. Δείτε τα βίντεο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς των “Ζωσιμάδων” ήταν ο Μίρνες Σίστιτς. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού σκόραρε δύο φορές στο ντεμπούτο του και έδωσε στον ΠΑΣ τη νίκη σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο.

 
Το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Άρη. Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα ο ΠΑΣ άρχισε να πιέζει, όμως το πρώτο μέρος έκλεισε στο 0-0 αφού οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Βιέρα.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο Σίσιτς πήρε το “όπλο” του. Ο Σλοβένος “όπλισε” για πρώτη φορά στο 55΄ και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα με εξαιρετικό πλάσε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Απογοητευτικοί οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο όταν όλα είχαν κριθεί.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα(Αναστόπουλος): Σικαλιάς, Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Κούσας, Μαϊστόροβιτς, Μενδρινός, Μιχαλόπουλος, Σίσιτς(Ανδράλας 82′), Σαϊτιώτης(Μπακαγιόκο 85′), Τζάννης(Ντιμπαλά 67′).

Λάρισα(Ουζουνίδης): Βιέρα, Νταμπίζας, Κυριακίδης(Ραντοσάβλιεβιτς 60′), Μελίσσης, Ζέσους(Τουάμα 82′), Φλάβιο, Βελάσκο, Σκάτσελ, Ιγκλέσιας(Πούρι 73′), Μετίν, Μπλάζεκ.

 
Στο Καυτατζόγλειο ο Ηρακλής επικράτησε της Καβάλας χάρη στο γκολ του Ιάκομπ στο 17ο λεπτό μετά από ένα ματς με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
 
Μετά από αυτά τα αποτελέσματα ο Ηρακλής ανέβηκε στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς, ενώ στην 13η θέση βρίσκονται ισόβαθμοι ο ΠΑΣ και η Λάρισα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιόζεφ Μπουμπένκο): Φερνάντες, Μάρτος, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Ηλιάδης, Λέκι, Μιλάνο (46’ Παπαστεριανός), Επστάιν, Γιάντσης (73’ Κονέ), Μάρα (90’ Σαρακατσάνος), Γιάκομπ

ΚΑΒΑΛΑ (Βαγγέλης Γούτης): Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Φερέιρα, Ψωμάς, Ντιέ (46’ Ντομπρασίνοβιτς), Σιόντης (65’ Ιωάννου), Ονουάτσι, Λάκης (46’ Ρινκόν), Σμολάρεκ, Σόσιν 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε