Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Νίκη Ευρώπης ο Ολ. Βόλου – Σύλληψη και νοσοκομείο για Μπέο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μεγάλες στιγμές ζει ο Βόλος μετά τη νίκη με 1-0 του Ολυμπιακού που κατά μεγάλο ποσοστό του εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Καλύτερη η ΑΕΚ στο ματς αλλά η ήττα μοιάζει καταδικαστική για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Δείτε τα γκολ της 5ης αγ. και τα σενάρια για το Τσάμπιονς Λιγκ

Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Μπέος

Οι δύο ομάδες ήθελαν για διαφορετικό λόγο τη νίκη όμως καμία από τις δύο δεν θέλησε να ρισκάρει ειδικά στην αρχή του αγώνα. Ο Ολυμπιακός Β. απείλησε με τον Μόνχε στο 4′ αλλά ο Σάχα έδιωξε σε κόρνερ.

 
Η ΑΕΚ άργησε να μπει στο ρυθμό του ματς αλλά μετά το 20λεπτο ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο. Η καλύτερη στιγμή της ήρθε στο 33′ όταν ο Γκερέιρο έβγαλε τον Σκόκο σε θέση τετ α τετ όμως ο Γιακούποβιτς με έγκαιρη έξοδο κράτησε το μηδέν.
 
Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους η Ένωση έφτασε κι άλλες φορές με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων χωρίς όμως να μπορεί να τελειώσει τις φάσεις.
 
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή αλλά με εξαίρεση την ευκαιρία του Σκόκο στο 47′ δεν κατάφερε να κάνει άλλη τελική προσπάθεια μέχρι το 67′.
 
Σε εκείνο το σημείο ο Χιμένεθ έριξε στη μάχη τον Έντερ ο οποίος μέσα σε δύο λεπτά έχασε δύο ευκαιρίες να σκοράρει.
 
Η πίεση της Ένωσης συνεχίστηκε και ο Δέλλας με κεφαλιά απείλησε, αλλά ο Γιακούποβιτς έδιωξε. Ο Έντερ που έδωσε πνοή στην ομάδα του προσπάθησε από μακριά να νικήσει τον πορτιέρο του Ολυμπιακού Β. Χωρίς να τα καταφέρει.

Κόντρα στη ροή του αγώνα και μετά το εκπληκτικό δεκάλεπτο της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε το γκολ που έψαχνε. Στο 84΄ο Μπρέσκα εκτέλεσε το φάουλ και ο Ντολεζάι σημείωσει ίσως το σημαντικότερο γκολ της χρονιάς για τους γηπεδούχους.

Ο χρόνος που έμενε ήταν ελάχιστος, η ΑΕΚ δεν απείλησε ποτέ και το τελευταίο σφύριγμα του Κωνσταντινέα βρήκε τους Βολιώτες να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού δύσκολα θα χάσουν το τρένο της Ευρώπης.

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Ζέλεσι, Μητρόπουλος, Άλβαρες, Ρόκας (52′ Ακόστα), Μόνχε (93′ Γκότοβος), Μπρέσκα (88′ Τομάς), Μαρτίν

ΑΕΚ: Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας (67′ Έντερ), Ντιόπ, Λαγός, Μίτσελ (88′ Ματέος), Γκερέιρο (85′ Λεονάρντο), Σκόκο, Μπαχά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε