Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νίκη για Ηρακλή, μοιρασιά στα Γιάννενα

Νίκη - ανάσα για τον Ηρακλή κόντρα στον Πανθρακικό
Νίκη - ανάσα για τον Ηρακλή κόντρα στον Πανθρακικό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ηρακλής αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατέφερε να ανατρέψει την κατάσταση επικρατώντας με 3-1 του Πανθρακικού. ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη έμειναν στο 0-0.

Ούτε το 2010 άλλαξε η κατάσταση στον Πανθρακικό. Παρά το ότι οι Θρακιώτες προηγήθηκαν με το τέρμα του Φαγιάρδο στο 42΄ δεν κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να αντέξουν στην πίεση του γηραιού.

Οι παίκτες του Ηρακλή έχοντας να αντιμετωπίσουν και τις αποδοκιμασίες της εξέδρας, μπήκαν παθιασμένα στο δεύτερο ημίχρονο και ευτύχισαν να ισοφαρίσουν μόλις στο 48′. Ο Ηλιάδης με πανέμορφο τρόπο εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Περπερίδη και έφερε το ματς στα ίσα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Πανθρακικό ήρθε και η κόκκινη κάρτα του Μπέλεκ, ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης τον Περπερίδη.

Στο 53΄ο Ιάκομπ έκλεψε την μπάλα από τον Μαχαιρίδη και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να ολοκληρώσει την ανατροπή του Ηρακλή μέσα σε ένα πεντάλεπτο.

Στο 58′ ο Μιλάνο με κεφαλιά έβαλε τέλος στα όποια όνειρα του Πανθρακικού για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ηρακλής είχε να κερδίσει εντός έδρας από το ματς της 9ης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Πανθρακικός έμεινε για ακόμη μία αγωνιστική χωρίς νίκη. 

Ηρακλής: Μπαντής, Περπερίδης, Ιωαννίδης, Κατσαμπής (46′ Σαρακατσάνος), Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Ηλιάδης (83′ Μάρτος), Τούμα (46′ Μιλάνο), Επστάιν, Μπόσνιακ, Ιάκομπ. 

Πανθρακικός: Ταΐρης, Κανωτίδης, Κλεμάν (65′ Παπαδόπουλος), Τζόκιτς, Μπαχαρίδης, Άλβες, Αργυρίου (55′ Καζάκης), Φαγιάρδο (75′ Πιθαρούλης), Ρομπέρ, Μπουβάλ, Μπέλεκ.

Μοιρασιά στα Γιάννενα

Σε ένα κάκιστο παιχνίδι στους Ζωσιμάδες ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη έμειναν δικαίως στο 0-0. Ελάχιστες ευκαιρίες δημιούργησαν οι δύο ομάδες και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο σίγουρα μετάνιωσε για την επιλογή του.

Η καλύτερη φάση του αγώνα έγινε στο 85′. Ο Ντιμπαλά δεν πρόλαβε στη μικρή περιοχή το γύρισμα του Σαϊτιώτη και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Ντάσιου έξω απο την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γκσπούρνινγκ.
 
Οι Γιαννιώτες δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Ξάνθη που πήρε τον δεύτερο εκτός έδρας βαθμό της ισοβαθμεί με την Λάρισα και τον Ηρακλή στην 11η θέση. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Βάντερσον (65′ Ντιμπαλά), Κούσας, Κώτσιος, Μπαλάφας, Μπουχάν, Μιχαλόπουλος, Σαϊτιώτης, Κοντογουλίδης (53′ Σίσιτς), Τζάνης (71′ Κανακούδης). 

Skoda Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Φλίσκας, Παπαδημητρίου, Κωστούλας, Τζάγκι, Σταθάκης, Βάλλας, Κιντάνα, Πόι, Έλινγκτον (69′ Σουάνης), Φαμπιανέζι

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε