Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Νίκη και για τη Θύρα 7”!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο Κέβιν Μιραλάς και ο Καζίμ Ρίτσαρντς μίλησαν για τη νίκη στην Τούμπα και το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ. “Έτοιμος να αγωνιστώ”, δήλωσε ο Τούρκος. “Δεν ξέχασα τι μου έκαναν πέρσι στην Τούμπα”, τόνισε ο Βέλγος. Πρόβλημα με Ιμπαγάσα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μίλησαν στην media day των “ερυθρολεύκων” για την χορηγία της Vodafone με τον Ράφικ Τζιμπούρ να παίρνει πρώτος τον λόγο.

“Το περιστατικό με τον Λάζαρ τελείωσε και δεν θέλω να επεκταθώ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ένα λάθος και το πλήρωσε. Για μας το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό γιατί ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε στραβοπατήσει και θέλει οιοσδήποτε τη νίκη”, τόνισε αρχικά ο Τζιμπούρ για να συμπληρώσει:

Παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζα τον τελευταίο καιρό, συζητήσαμε με τον Βαλβέρδε και αποφασίσαμε να είμαι στην αποστολή με τον ΠΑΟΚ. την ημέρα του αγώνα ο κόουτς αποφάσισε να μου εμπιστευτεί μια θέση στην ενδεκάδα και εγώ ένιωσα πως πρέπει να κάνω τα πάντα και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του και να αποδείξω ότι έχω μία θέση στην ενδεκάδα της ομάδας”.

Αναφορικά με την ΑΕΚ είπε: “Είναι πάντα ιδιαίτερο για μένα γιατί είναι περίεργο να αγωνίζεσαι στην πρώην σου ομάδα. Αυτή την φορά είναι παραπάνω από ένα ντέρμπι και γι’ αυτό διότι έχουμε ένα έξτρα κίνητρο για να νικήσουμε κι αυτό για να τιμήσουμε την μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7”.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Καζίμ Ρίτσαρντς αναφέροντας: “Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πήγε πολύ καλά. Τα δύο γρήγορα γκολ μας βοήθησαν να πάρουμε εύκολα τη νίκη παρά το γεγονός ότι ο κόσμος ήταν πολύ θυμωμένος. Εμείς κάναμε το καθήκον μας. Νιώθω πολύ όμορφα στον Ολυμπιακό. Όλοι με έχουν υποδεχτεί πολύ καλά.

Άλλωστε είχα αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού με την Γαλατασαράι, είχα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις στου Ρέντη και ήξερα σε τι σύλλογο ερχόμουν. Όσον αφορά το ματς με την ΑΕΚ, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Ο κόoυτς δουλεύει σκληρά για να μας προετοιμάσει κατάλληλα και εκείνος γνωρίζει καλύτερα ποιοι ποδοσφαιριστές είναι πιο έτοιμοι γι αυτό το ματς. Τιμή μου είναι να με συγκρίνουν με τον Γκαλέτι, καταλαβαίνω ότι έχουμε παρόμοιο στιλ παιχνιδιού, αλλά εγώ είμαι αυτός που είμαι”.

Τέλος ο Μιραλάς τόνισε: “Ποτέ δεν ξέχασα τι μου έκαναν πέρυσι στην Τούμπα. Ευχαριστήθηκα πολύ το γκολ που πέτυχα και ακόμη περισσότερο για τη νίκη της ομάδας ,μου. Φέτος ήταν πολύ περισσότεροι από ότι πέρυσι και φέτος ήταν η καλύττερη ευκαιρία για μένα να δώσω την απάντηση μου.

Τον πανηγυρισμό αυτόν, τον είχα σχεδιάσει με τον Αμπντούν και έχουμε πει από εδώ και πέρα, όποιος βάζει γκολ θα κάνουμε ένα μικρό σόου. Είμαστε έτοιμοι ενόψει ΑΕΚ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Αποχώρησε ο Ιμπαγάσα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε