Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Νίκη και… πέρασε στα τελικά

 Ισόπαλη με σκορ 1-1 ήρθε η Εθνική ομάδα Παίδων με την αντίστοιχη του ΕΙΡΕ, στο δημοτικό γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων, στον δεύτερό της αγώνα για τον 3ο όμιλο της elite round του EURO 2011. Με νίκη κόντρα στη Δανία η “Γαλανόλευκη” σφραγίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο 4ο λεπτό με τον Γιαννιτσάνη και έχασε στη συνέχεια πολλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της, με σημαντικότερη το δοκάρι του Συμεωνίδη στο 33΄. 

Το αντιπροσωπευτικό μας στάθηκε τελικά άτυχο καθώς δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 77΄ από τον Τζορτζ.

 
Πλέον, η Εθνική μας με νίκη στο τελευταίο της ματς (28/3, 12:00, ΟΠΑΠ ΔΑΚ Κομοτηνής) για τον 3ο όμιλο με αντίπαλο τη Δανία (νίκησε 1-0 τη Λετονία) εξασφαλίζει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.
 
O Θοδωρής Παχατουρίδης δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Πάλι καταφέραμε να προηγηθούμε πολύ νωρίς στο σκορ. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς, δεχθήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Φυσικά, δεν απογοητευόμαστε, καθώς δεν έχει κριθεί τίποτα. Έχουμε μπροστά μας δύο μέρες για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να τα δώσουμε όλα στο τελευταίο ματς με τη Δανία».
 
Οι συνθέσεις:
 
ΕΪΡΕ: Κολ, Χόργκαν, Κάβαναχ Σον, Χόμπαν, Σμιθ, Γκάλαχερ, Ρόμπερτς (66′ Μακ Έβοϊ), Ντίλον, Μπερν, Μέρφι (41′ Γκάρμστον), Τζορτζ.
 
Ελλάδα: Καπίνος, Καραγκούνης, Συμεωνίδης, Καντούτσης, Σιώπης, Μαυρίας, Ανδρεόπουλος, Γιαννιτσάνης (92′ Σούκιας), Αναστασόπουλος (75′ Δεμιρτζόγλου), Μουζακίτης (66′ Ιωαννίδης), Δημητρίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε