Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Νίκη με τριάρα για Πανθρακικό, στα πλέι οφ η άνοδος για Λεβαδειακό

Οι Βοιωτοί έχασαν στην Κομοτηνή με 3-1 μένοντας έτσι 13 βαθμούς μακρυά από τον Παναιτωλικό και της δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Ο Πανθρακικός πλέον… ελπίζει σοβαρά στο να αποφύγει τα πλέι άουτ. Τα Τρίκαλα πέρασαν από την έδρα του Εθνικού με σκορ 2-1, ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και σιγούρεψαν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Σάββας Παντελίδης, υπέβαλε την παραίτησή του μετά το τέλος του ματς.

Χωρίς να δυσκολευτεί, ο Πανθρακικός επικράτησε εντός έδρας του Λεβαδειακού με σκορ 3-1, σε ματς για την 25η αγωνιστική της Football League.
 
Η ομάδα από την Κομοτηνή, όντας ανώτερη από τους φιλοξενούμενους, κατάφερε να προηγηθεί στο 42’ με τον Αρσενίεβιτς. Στο 63’, ο Ούλμερς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Βασιλείου να μειώνει σε 2-1 στο 86’, ύστερα από στημένη φάση. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουλτανίδης.

Την πολύ καλή της πορεία συνέχισε η ομάδα των Τρικάλων, που επικράτησε στην έδρα του Εθνική με 2-1. Μετά τη νίκη αυτή η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας (σ.σ. μαζί με τον Διαγόρα) με 43 βαθμούς, αφήνοντας τον Λεβαδειακό στην πέμπτη θέση με 42.

Τα Τρίκαλα στο 32′ άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ένοκ. Στο 53′ ο Σύρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πουρή ισοφαρίζοντας για τον Εθνικό. Το τελικό σορ διαμορφώθηκε στο 93′, με το δυνατό σουτ του Ουέλινγκτον.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Σάββας Παντελίδης, υπέβαλε την παραίτησή του μετά το τέλος του ματς. Ο κ. Παντελίδης τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε… ορφανοί κι από πατέρα κι από μητέρα. Δεν μπορώ να είμαι και πρόεδρος και προπονητής! Φεύγω»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε