Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Νίκη της Σάλκε επί της Μπάγερν με Ραούλ και Κυριάκο

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS
Με δύο γκολ του Ραούλ και εντυπωσιακή εμφάνιση του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο δεξί άκρο της άμυνας η Σάλκε επικράτησε με 3-1 της Μπάγερν Μονάχου σε φιλική αναμέτρηση.

Στο 6’ ο Μούγιτς έδωσε το προβάδισμα στους Βαυαρούς για να έρθει στο 25’ ο Ραούλ να ισοφαρίσει. Δυο λεπτά αργότερα ο Εντου έδωσε το προβάδισμα στη Σάλκε για να έρθει στο 33’ ο Ισπανός σταρ να διαμορφώσει το τελικό 3-1, με το κοινό της γερμανικής ομάδας να τον αποθεώνει κατά την αντικατάστασή του από τον Γκαβράνοβιτς στο 47΄. Ο Παπαδόπουλος θα μπορούσε να χριστεί στο 42ο λεπτό όταν η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ.
 
Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Ραούλ, αλλά και τους νεαρούς παίκτες, συμπεριλαμβανόμενου και του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο Φέλιξ Μάγκατ μετά το 3-1 επί της Μπάγερν.
 
“Πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά της ομάδας, όλοι είναι υπέροχοι και είδατε ορισμένα τους δείγματα στο αποψινό ματς” είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Σάλκε και κατέληξε: “Οσο για τον Ραούλ, τι μπορώ να πω. Σκέφτηκα να μην τον χρησιμοποιήσω στο ματς για να μην τον επιβαρύνω, όμως ήθελε πολύ να παίξει. Έτσι αγωνίστηκε και έδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι ο Ραούλ που όλοι γνωρίζουμε”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε