Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Νίκη… βάλσαμο για Πανιώνιο επί του Πανθρακικού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό, στη Νέα Σμύρνη και έκανε “άλμα παραμονής” στην κατηγορία.

Μία εβδομάδα μετά την ήττα από την Κέρκυρα και παραίτηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από τον πάγκο του, ο Πανιώνιος εμφανίστηκε θετικά αλλαγμένος και με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο “καθάρισε” με 2-0 τον Πανθρακικό.

Ο Πανιώνιος έπιασε σπουδαία απόδοση στο πρώτο μέρος και άνοιξε το σκορ, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη στο 35ο λεπτό. Με τον… αέρα του γκολ ο Πανιώνιος βελτιώθηκε και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με σουτ του Καμπάνταη στο 42`.

Ο Πανθρακικός πίεσε στο δεύτερο μέρος για να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο η άμυνα των “κυανέρυθρων” άντεξε και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μέχρι τέλους.

Οι “κυανέρυθροι” πήραν νίκη μετά από τρεις σερί ήττες και παράλληλα βαθιά βαθμολογική ανάσα αφού έφτασαν στους 28 βαθμούς κι έβαλαν… από κάτω ΑΕΚ, Πανθρακικό και ΟΦΗ, ισοβαθμώντας με την Ξάνθη, την ώρα που η ομάδα της Κομοτηνής έμεινε στους 26.

Πανιώνιος (Κώστας Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Ρόκας, Παντίδος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Σάμαρης, Κολοβός, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης, Αραβίδης, Ανδράλας (64’ Κουλουχέρης) 

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Μενδρινός, Τόσκας, Παναγιωτούδης, Κοντοχρήστος 

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Βαϊρουά, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Ντιόγκο, Μουνάφο, Τζανής (59’ Μίνγκας), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης 

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Καστσελάν, Κοντογουλίδης, Μακρυδημήτρης, Γωνιάδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε