Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Νίκη…χρυσάφι για Πλατανιά – “Τρίποντο” παραμονής κόντρα στον Πανιώνιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πλατανιάς πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στον Πανιώνιο, αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και βλέπει πως η υπόθεση παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα πλησιάζει όλο και περισσότερο!

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Πολύ καλύτερος ο Πλατανιάς στα πρώτα 45 λεπτά, αφού μπήκε αποφασισμένος να πάρει τη νίκη κόντρα σε ένα Πανιώνιο που άργησε να… πατήσει καλά. Οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την υπεροχή που είχαν στο πρώτο 20λεπτο με το γκολ του Τετέ, αφού λίγο νωρίτερα (16′) είχαν δοκάρι με τον Γιάννου.

Οι “κυανέρυθροι” είχαν μεγάλη ευκαιρία να “απαντήσουν” στο γκολ που δέχτηκαν τρία λεπτά αργότερα, με το χαμένο τετ-α-τετ του Καμπάνταη, τον οποίο έχασαν στη συνέχεια (έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 24′). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος με τις αλλαγές που έγιναν ανέβασε την απόδοσή του και στο 56′ ο Πανιώνιος έφτασε στην ισοφάριση με τον Αραβίδη.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και αυτό τελικά το κατάφερε ο Πλατανιάς. Στο 76′ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ναζλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο επερχόμενος Αναστασάκος με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1. Λίγο αργότερα (81′), ο Τετέ για την ομάδα των Χανίων δοκίμασε το σουτ από μακρινή απόσταση με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (46’ Κουρτεσιώτης), Δημήτρης, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάλαϊτζιτς (72’ Ναζλίδης), Γιάννου, Μπέλιτς (75 Μιρτσέτα), Αναστασάκος 

Στον πάγκο: Ζαλούντοκ, Στόλερ, Γιακουμάκης, Δέντσας 

Πανιώνιος (Κώστας Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Παντίδος, Κολοβός, Τόσκας (46’ Μενδρινός), Γουνδουλάκης, Ρόκας, Αραβίδης, Καμπάνταης (24’ Οκόγιε) 

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Παναγιωτούδης, Κουλουχέρης, Κοντοχρήστος, Γανωτής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε