Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Νίκησε και χειροκροτήθηκε

Σκόραρε ο Μπλάνκο και η ΑΕΚ πέτυχε την ευρύτερη φετινή της νίκη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Καλή εμφάνιση και νίκη με 3-1 της ΑΕΚ κόντρα στην Λάρισα.

Η ένωση παίζοντας καλό ποδόσφαιρο πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ΑΕΛ. Το σκορ άνοιξε στο 18΄ ο Μαϊστόροβιτς όμως οι παίκτες του Μπάγεβιτς δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα ή να το διευρύνουν όταν στο 37΄ο Μπλάνκο σημάδεψε το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν σε καίριο σημείο με το γκολ του Ρομέου στο 45΄.

Όσοι περίμεναν ότι το τέρμα αυτό θα επηρέαζε τους γηπεδούχους διαψεύστηκαν πολύ γρήγορα. Μόλις 4 λεπτά μετά τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου ο Σκόκο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μπουκουβάλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπλανκό που σημείωσε το τρίτο φετινό του τέρμα.
Τη νίκη της ΑΕΚ σφράγισε με πολύ όμορφη κεφαλιά ο Νέμεθ στο 64′. Λίγο πριν την λήξη ο Καφές δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι.
Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Γκουστάβο Μαντούκα.
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς) Σάχα, Αραούχο, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου, Γιαχάγια (46′ Νέμεθ), Καφές, Χέρσι (67′ Γεωργέας), Σκόκο (77′ Γκερέιρο), Μαντούκα, Μπλάνκο
ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης) Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Κατσιαρός (63′ Γιαννακόπουλος), Νταμπίζας, Μελίσσης, Ιγκλέσιας, Ντέλσον (39′ Μετίν), Ρομέου, Σίμιτς (40′ Κυριακίδης), Βενετίδης, Αμπουχατζίρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε