Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Νίκησε ο Λεβαδειακός, φωνάζει…ο Άρης – Φανταστικό γκολ ο Ζησόπουλος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σούπερ ματς έγινε στη Λιβαδειά με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν (2-1) για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, ενώ υποχρέωσαν τον Νίκο Πασσιαλή να φύγει για πρώτη φορά ηττημένος ως προπονητής του Άρη. Με δέκα παίκτες από το 49′ οι φιλοξενούμενοι με τραβηγμένη αποβολή του Γκέσιου. Καταπληκτικό το τέρμα του Ζησόπουλου με τακουνάκι.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Άρης να και είχε πολλές απουσίες μπήκε δυνατά στο ματς και προσπάθησε, κυρίως, με τον Καπετάνο να μπει μπροστά στο σκορ. Τα σουτ του Έλληνα μέσου δεν βρήκαν το στόχο και ο Λεβαδειακός ισορρόπησε.

Στο 22′ μάλιστα σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα. Ο Πόι πέρασε εντυπωσιακά τον Παπαζαχαρία, γύρισε τη μπάλα και ο Ζησόπουλος με φανταστικό τακουνάκι πέτυχε ίσως το καλύτερο τέρμα στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Άρης δεν το έβαλε κάτω και 15 λεπτά μετά άγγιξε το 1-1 με το σουτ του Γκέσιου το οποίο πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Κυριακίδη.

3 λεπτά αργότερα οι κίτρινοι ισοφάρισαν. Ο Νταμαρλής με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Κανούλα ο οποίος χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να πετύχει το πρώτο του φετινό τέρμα.

Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε λίγο αφού ο Λεβαδειακός που είχε σκοράρει μόνο σε έναν αγώνα ως τώρα, πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Βασιλείου στο 43′.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους αφού στο 49′ ο Γκέσιος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο (πολύ αυστηρή η απόφαση αφού ο Βασιλείου μπήκε με δύναμη στη φάση, δεν κάνει πέναλτι αλλά δεν φαίνεται να πέφτει μόνος του ο Γκέσιος) και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο 3-1 αλλά ο Βελλίδης έκανε μεγάλη απόκρουση στο κοντινό σουτ του Κόρμπου και κράτησε ζωντανό τον Άρη.

Ο τερματούλακας των φιλοξενούμενων και στο 67′ έσωσε την ομάδα τυου στο δυνατό σουτ του Πόι, ενώ στις καθυστερήσεις προωθήθηκε και ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι με τον Μάρτινς.

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη του Λεβαδειακού και η δεύτερη φορά που σκόραρε φέτος. Ο Άρης ηττήθηκε για πρώτη φορά με τον Νίκο Πασσιαλή στον πάγκο του.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Γεωργίου, Μιλιεβιτς (74′ Ρομέου), Ζησόπουλος, Βασιλείου (89′ Μαχαίρας), Πόι, Μάρτινς, Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος (84′ Νικολακάκης)

Άρης (Νίκος Πασσιαλής): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Οικονομόπουλος (65′ Αντωνιάδης), Καπετάνος, Γκέσιος, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Κανουλας (80′ Τσουκάνης), Νταμαρλής, Ψυχογιός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε