Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νίκησε Σάββατο, πανηγύρισε Κυριακή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το γκολ του Σουμπίνιο από το Σάββατο έδωσε τη νίκη στον Πανσερραϊκό, αφού ο Άρης δεν κατάφερε να ανατράψει την κατάσταση στα 37 λεπτά που παίχτηκαν την Κυριακή. Αποβλήθηκε ο Μίσελ για χτύπημα στον βοηθό του Κοκότοβιτς.

Ο Πανσερραϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Άρη, σε ένα παιχνίδι που έγινε σε δύο δόσεις. Η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς με το γκολ που σημείωσε ο Σουμπίνιο το Σάββατο το απόγευμα στο 40ο λεπτό πήρε τη νίκη με 1-0, καθώς κράτησε για 53′ λεπτά τοπ υπέρ της σκορ το απόγευμα της Κυριακής.
 
Η αναμέτρηση είχε διακοπεί στο 53′ το Σάββατο λόγω της πυκνής ομίχλης και συνεχίστηκε από το λεπτό που σταμάτησε την Κυριακή και έτσι τα “λιοντάρια” με το “τρίποντο” που πήραν έφτασαν στους 14 βαθμούς.

Από την άλλη ο Άρης δεν κατάφερε να αντιδράσει σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο και έχασε και τον Μισέλ ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα για χτύπημα στον βοηθό του Κοκότοβιτς, Ζαλίκα.

Οι συνθέσεις:
 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παπάζογλου, Γεωργιάδης (90΄+ Τάντιτς), Αμο, Κάστρο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβενέ, Λεοζίνιο (90΄ Αμπουμπακάρι)

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο (54′ Χαβίτο), Τσέζαρεκ, Φατί (54′ Ρουίς), Μίσελ, Λαζαρίδης, Κόκε (54′ Πορτίγια), Βανγκέλι

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε