Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νίκη-χρυσάφι για Ξάνθη – “Βουλιάζει” η Κέρκυρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Μαρκόφσκι πέτυχε το “χρυσό” γκολ της Ξάνθης στη νίκη επί της Κέρκυρας με 1-0 και χάρισε στην ομάδα του το δεύτερο εντός έδρας τρίποντο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο αγώνας στα Πηγάδια ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και για 20 λεπτά οι δύο ομάδες έχασαν ουκ ολίγες ευκαιρίες. Σημαντικότερες αυτές της Ξάνθης με τα τετ α τετ των Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο και Βλαχοδήμου να περνούν ανεκμετάλλευτα.

 
Μετά το 20λεπτο ο ρυθμός έπεσε και η Κέρκυρα κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και να κρατήσει μηδέν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
 
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Ξάνθη. Ο Μαρκόφσκι εκμεταλλέυτηκε στο 48′ την πάσα του Πόι και με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ.
 
Η Κέρκυρα δεν μπορούσε να αντιδράσει, όμως στο 63′ ο Ντάνι είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.
 
Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στην περιοχή του Βιβιανί. Έτσι η Ξάνθη πήρε την πολύτιμη νίκη ενώ η Κέρκυρα παρέμεινε στην 14η θέση της βαθμολογίας με 2 μόλις βαθμούς.
 
SKODA Ξάνθη: Βιβιάνι, Μπέρτος, Βάλλας, Στάσιακ, Κομεσίδης, Ντάνι, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Πόι (85′ Καζάκης), Μαρσελίνιο (58′ Μάνταλος), Μαρκόφσκι (68′ Φλίσκας)
 
Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Γραμμμόζης, Αγρίτης (70′ Μπάρκογλου), Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (56′ Μετίν), Κοντοδήμος, Οσμάν, Γκουστάβο, Ιωάννου (36′ Μαζνόφ), Καλατζής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε