Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νικολαΐδης: Η κατάσταση είναι κρίσιμη, προσπαθώ να βρω λύση…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ διέψευσε τα σενάρια περί επαφών με τους επιχειρηματίες Ρέστη, Μπεθάνη ή ακόμη και Ρώσους υποψήφιους επενδυτές, ενώ αναφέρθηκε και στο κλίμα υπεραισιοδοξίας που δημιουργείται στους φίλους της Ένωσης, τονίζοντας: “Απαράδεκτο να δημιουργούνται ψεύτικα όνειρα στον κόσμο”.

Στον “αέρα” η αδειοδότηση της ΑΕΚ

Ρέστης: Δεν ασχολούμαι με την ΑΕΚ, χαίρομαι για τον Ολυμπιακό

“Δεν έχω βρεθεί ποτέ στην ζωή μου με Ρώσους επιχειρηματίες και ειλικρινά απορώ πώς έχει κυκλοφορήσει αυτό το αστείο σενάριο. Όσον αφορά τις συναντήσεις μου τόσο με τον κύριο Μπεθάνη όσο και με τον κύριο Ρέστη καμία σχέση δεν έχουν με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Θέλω να είμαι κατηγορηματικός σε αυτό”, τόνισε αρχικά ο Ντέμης μιλώντας στο “aek365”, θέλοντας έτσι να βάλει “φρένο” στα σενάρια περί ισχυρών επιχειρηματιών.

Και πρόσθεσε: “Είμαι απογοητευμένος από την αντιμετώπιση των θεμάτων της ΑΕΚ από τα ΜΜΕ. Καταλαβαίνω την ανάγκη για ενημέρωση αλλά τα περισσότερα δημοσιεύματα και ιδίως αυτά που αναφέρονται σε ονόματα και σενάρια για πανίσχυρους επιχειρηματίες το μόνο που κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν και να δημιουργούν ψεύτικα όνειρα και ελπίδες στον κόσμο της ΑΕΚ πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο. Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι κρίσιμη. Ναι, προσπαθώ να βρω λύση για την ομάδα μου τους τελευταίους τρεις μήνες. Αν και όταν βρεθεί θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από μένα”.

Όσο για το θέμα του δανείου και της αδειοδότησης, ο Ντέμης Νικολαΐδης παρέπεμψε στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χάρη Οικονομόπουλο, που χειρίζεται το θέμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε