Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Νικοπολίδης: Αυτή τη στιγμή μόνο οι βαθμοί μετράνε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρέθηκε σε εκδήλωση της Vodafone, χορηγού εταιρείας των ερυθρόλευκων, και μίλησε για τη μέτρια αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης τόνισε ότι στην παρούσα φάση αυτό που μετράει είναι μόνο οι βαθμοί έστω κι αν δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας.

“Δεν είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μας, αλλά προτεραιότητα αυτή την στιγμή είναι να κερδίζουμε. Κερδίζοντας τα ματς παίρνουμε και βαθμούς και χρόνο, αφού στο άμεσο μέλλον θα παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Η επαρχία είναι δύσκολη στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως και όλες οι έδρες των αντίπαλων ομάδων. Πρέπει να μοχθούμε σε όλα τα ματς για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Άλμπερτ Ριέρα τόνισε: 

“Όπως στην Ελλάδα έτσι και στην Ισπανία υπάρχουν οι ομάδες που παίζουν “κλειστά” και θέλουν να “κλέβουν” βαθμούς από τους μεγάλους. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σ’ αυτά τα ματς και να κερδίζουμε παντού.
Όλα εδώ είναι πολύ καλά και θέλω να συνεχίσουν έτσι» και αναφέρθηκε στον κόσμο: «Είναι κρίμα που μέχρι τώρα δεν έχουμε παίξει με τον κόσμο μας στο “Γ. Καραϊσκάκης.”

Ο Ντουντού ανέφερε:

“Πέρυσι κάναμε μια πολύ κακή χρονιά. Φέτος, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Έχει έρθει φρέσκο αίμα στην ομάδα και μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Από εμάς εξαρτάται το πρωτάθλημα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε