Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Νικοπολίδης: Δίκαιος αποκλεισμός

Δίκαια αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο Ελλάδος, σύμφωνα με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών, σχολιάζοντας το παιχνίδι της Τρίτης τόνισε: «Όσο για τον αποκλεισμό, ήταν ένα παιχνίδι νοκ άουτ με μια ομάδα Β’ Εθνικής και βάση της δική μας απόδοσης και του αντιπάλου μας ήταν απολύτως δίκαιο το αποτέλεσμα. Το έχουμε ξαναπάθει με τα Γιάννενα μας στεναχωρεί αλλά οι στόχοι της ομάδα είναι πάντα το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ».

 

Σχετικά με την απόφασή του να αφήσει τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό, επεσήμανε: «Φυσικά και νιώθω δικαιωμένος από την επιλογή μου να πάω στον Ολυμπιακό. Μέσα σ’ αυτά τα πέντε χρόνια έχω κατακτήσει τόσους πολλούς τίτλους ενώ έχουμε κάνει και καλές πορείες στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Σίγουρα η μετάβαση ήταν δύσκολη γιατί ήρθα από τον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολο ειδικά για τον ποδοσφαιριστή. Βρήκα όμως καλό κλίμα και ανθρώπους που ήταν κοντά μου και με την στήριξή τους κατάφερα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

 

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το Σάββατο προέκυψε νέο πρόβλημα με τον τραυματισμό του Ζαϊρί, ο οποίος πρόσθεσε το όνομά του στο ιατρικό δελτίο μαζί με τους Λεονάρντο, Μαρέσκα και Ντιόγκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε