Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Νικοπολίδης: Πήγα στον Ολυμπιακό για να εκδικηθώ τον Παναθηναϊκό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Για όλους και για όλα μίλησε ο Αντώνης Νικοπολίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη τονίζοντας πως δεν μετάνιωσε που έβγαλε τα πράσινα, ενώ έκανε λόγω και για εκδίκηση

Αναλυτικά  όσα δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης στην εκπομπή “Βράδυ” στον Alpha, με τον Πέτρο Κωστόπουλο:

Το χειρότερο ματς της καριέρας του: “Χειρότερο ματς της καριέρας μου ήταν το Ελλάς-Τουρκία 1-4. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για ένα μήνα μετά…” 
 
Για την περσινή χρονιά: “Δύσκολη χρονιά πέρσι. Έμεινα γιατί μου το ζήτησε ο Κόκκαλης. Αλλά στους φίλους του Παναθηναϊκούς έλεγα: Δυο ματς πέρσι, δύο ήττες. Πέρσι αισθανόμουν άσχημα γιατί είχαμε ένα τραγικό 6μηνο. Εκεί είχα μια πικρία. Αλλά τελικά έμεινα και δικαιώθηκα…”.
 
Πότε σκέφτηκε πρώτα φορά να αποχωρήσει: “Το παρατράβηξα με την καριέρα μου. Η πρώτη σκέψη ηταν να σταματήσω το 2008 μετά το νταμπλ. Μίλησα με την γυναίκα μου την Βάσω και μου λέει: “Κάνε ό,τι θέλει η καρδιά σου”.
 
Για την ανάγκη του να παίζει βασικός: “Πάντα ήθελα να παίζω. Τα φετινά ντέρμπι ήθελα να τα παίξω, ειδικά με τον ΠΑΟ”.
 
Για τις βωμολοχίες στα γήπεδα: “Στο γήπεδο οι οπαδοί βγάζουν την… καφροσύνη τους. Αυτό το βρίσιμο μέχρι αηδίας καταντάει εμετικό. Έφτασα σε σημείο όταν δεν με βρίζουν να… μου λείπει”, λέει ο Αντώνης για αυτά που τράβηξε στα γήπεδα.
 
Για το συμβάν με τον Κονσεϊσάο: “Δεν είμαι υπερήφανος για ό,τι έγινε στην Τούμπα με τον Κονσεισάο. Αλλά μετά όταν τον ξαναείδα όλα μια χαρά…”.
 
Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: Ήταν μία ευκαιρία εκδίκησης η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα εξάμηνο πολύ δύσκολο το τελευταίο στον Παναθηναϊκό”.
 
Για το EURO 2004: “Μετά την Γαλλία πίστεψα ότι θα πάρουμε το Κύπελλο στην Πορτογαλία. Αν δεν ήταν η Βάσω, δεν θα μπορούσα να… προσγειωθώ μετά το Euro. Πέφτει και καμιά παντόφλα”, λέει χαμογελώντας.
 
Για τον Καραγκούνη: “Ο Καραγκούνης είναι ένα παιδί γεννημένο μόνο για το ποδόσφαιρο! Τον θυμάμαι από 12-13 ετών που είχε έρθει στην Παιανία. Ο Κάρα δεν έχει θέση, έτσι τον αγαπήσαμε και τον αγαπάμε! Είναι πάρα πολύ καλό παιδί”.
 
Για την θέση του τερματοφύλακα: “Όταν έπαιζα στο σχολείο, έβαζα γκολ μπροστά και μετά καθόμουν τέρμα για να το κρατήσω. Στα 14 μου, παντρευόταν ο ξάδερφος ο Νικοπολίδης που ήταν τέρμα και πήρα την θέση του. Και έμεινα!”
 
Για την προπονητική: “Θέλω να γίνω προπονητής!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε