Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Νιμανί: Ο ΠΑΟΚ είναι σαν τη Μαρσέιγ επί δύο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου του βορρά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.

Αν και διανύει τις πρώτες του ώρες ως παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Νιμανί μιλώντας στο γαλλικό τύπο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του αλλά και την επιθυμία του να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη.

-Έμαθες καμία λέξη στα ελληνικά;

«Ναι, ξέρω κάποιες. Μπορώ να πω ‘γεια’ μεταξύ άλλων».

-Αποχαιρέτησες τη Μονακό. Να υποθέσουμε με την ελπίδα να μην ξαναγυρίσεις;

«Ναι, δεν ήταν εύκολα τας πράγματα για μένα εκεί. Στην αρχή της σεζόν, έπαιζα λίγο με τον Μπανίντ, αλλά με τον Σιμόνε ήταν αδύνατο. Έκανε μία επιλογή και τη σέβομαι. Ο Λάζλο Μπόλονι επικοινώνησε μαζί μου. Ήθελε να με δοκιμάσει γιατί δεν είχα παίξει για πολύ καιρό και πέτυχα τέσσερα γκολ σε ένα φιλικό».

-Είχες πετύχει έξι γκολ στη Ligue 1 τη σεζόν 2008/09 με τη Μονακό. Πώς εξηγείς αυτό που ακολούθησε;

«Είχα πετύχει αυτό τον αριθμό γκολ όταν ο Γκι Λακόμπ ήταν στον πάγκο. Στη συνέχεια ο Παρκ ήταν η πρώτη επιλογή στην επίθεση και ο προπονητής είχε επιλέξει το 4-5-1 από το 4-4-2. Συνέχισα να δουλεύω, αλλά κάποια στιγμή έσπασα. Έτσι ζήτησα να πάω στην Μπέρνλι, αλλά πήγα στο εξωτερικό πολύ μικρός και δεν ήμουν ψυχολογικά έτοιμος. Στη συνέχεια τραυματίστηκα».

-Σε τι αγωνιστική κατάσταση είσαι τώρα;

«Είμαι καλά. Αρχίζω να αισθάνομαι καλά. Θέλω να πείσω τον ΠΑΟΚ να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μου. Μου αρέσει πολύ εδώ, είναι τρέλα. Είναι σαν τη Μαρσέιγ επί δύο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε