Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Νίνης: Δεν περιγράφονται με λόγια αυτές οι στιγμές

Ο Σωτήρης Νίνης πανηγυρίζει το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε
Ο Σωτήρης Νίνης πανηγυρίζει το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Παναθηναϊκού ήταν πανευτυχής μετά την κατάκτηση του τίτλου. Δίκαιο πρωταθλητή χαρακτήρισε τον ΠΑΟ ο Νίκος Νιόπλιας. Στον κόσμο το αφιέρωσε ο Πατέρας.

“Όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα δεν περιγράφονται με λέξεις. Είναι μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στο μυαλό όλων μας. Πρωταθλητής δεν έγινα μόνο εγώ, αλλά ολόκληρη η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να ζήσω αυτές τις στιγμές. Όταν το καλοκαίρι αρχίσαμε την προετοιμασία, μοναδικός στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευτυχώς τα καταφέραμε, τα δώσαμε όλα, αποδείξαμε ότι είμαστε οι καλύτεροι και τελικά ανταμειφθήκαμε κατακτώντας δίκαια το πρωτάθλημα. Ακόμα και όταν ήμασταν στο +8 και πέσαμε στο +2 δεν φοβήθηκα γιατί πίστευα στις δυνατότητες της ομάδας” δήλωσε ο Σωτήρης Νίνης.

Από την πλευρά του ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε: 

“Όταν έχεις καλούς ποδοσφαιριστές, τα όνειρά σου μπορούν να πραγματοποιηθούν. Από την αρχή που με κάλεσαν στον ΠΑΟ, δεν είχα κανένα ενδοιασμό ότι θα πετύχω. Για ματς δεν ήταν το ματς της χρονιάς, αλλά της εξαετίας. Είναι μια καλή συγκυρία. Έχουμε καλό υλικό και τη συμπαράσταση του κόσμου. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Δεν μπορώ να ξέρω ούτε το δικό μου το αύριο, ούτε των ανθρώπων που είναι κοντά μου. Δεν μπορώ να πω τι χρειάζεται η ομάδα γιατί δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και αυτό ισχύει πάντα.”

Ο Νικόλας Πατέρας δεν θέλησε να διευκρινήσει αν θα παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ αλλά αφιέρωσε το τρόπαιο στον κόσμο και για την επιλογή του Νιόπλια τόνισε ότι δεν πήρε κανένα ρίσκο:

Το πρωτάθλημα αυτό το αφιερώνω στους οπαδούς μας επειδή έζησαν διάφορες καταστάσεις φέτος, πολλές από τις οποίες δεν ήταν οι καλύτερες. Τους ευχαριστώ με αυτόν τον τρόπο για τη στήριξη που έδειξαν τόσο σε μένα και τη διοίκηση του συλλόγου, όσο και στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα.

Είναι ένα από τα πιο καθαρά πρωταθλήματα. Το κερδίσαμε με την αξία μας και δεν μας το χάρισε κανένας, αφού αποδείξαμε πως είχαμε την καλύτερη ομάδα.

Θα δούμε αν θα μείνω μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη και να δώσουμε τα πάντα για να το πάρουμε.”

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ευχήθηκε να δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός δυναστεία αντίστοιχη της μπασκετικής ομάδας:

“Το πρωτάθλημα αυτό είναι ένα όνειρο έξι ετών το οποίο έγινε πραγματικότητα. Μακάρι η ομάδα να καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της αυτοκρατορία, όπως ακριβώς έκανε και στο μπάσκετ.” 

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης αρκέστηκε να πει: “Έρχονται καλύτερες μέρες.”
 
Ενώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος ευχήθηκε και του χρόνου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε