Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νίνης, η επιστροφή

Νίνης, η επιστροφή

Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του και είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με δεδομένες τις απουσίες των Κουίνσι και Ζέκα αλλά και πολύ πιθανή αυτή του Λέτο έχει…στερέψει από επιλογές και προσανατολίζεται στην λύση του Σωτήρη Νίνη. Ο Πορτογάλος δοκίμασε την Τετάρτη τον νεαρό μέσο με τους βασικούς.

 Η αρχική δοκιμή δεν επιφύλασσε εκπλήξεις: Καρνέζης, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι, Σιμάο, Βιτόλο, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον και Τοτσέ ήταν οι έντεκα στο καθιερωμένο 4-4-1-1. Στη διάρκεια του προγράμματος, ωστόσο, ο Φερέιρα δοκίμασε ένα 4-3-3 με τον Σιμάο μοναδικό αμυντικό χαφ, πλαισιωμένο από Καραγκούνη και Νίνη (!) και τριάδα στην επίθεση τους Χριστοδουλόπουλο, Κλέιτον και Τοτσέ.

Στη σημερινή προπόνηση θα φανούν περισσότερο τα πλάνα εν όψει Ηρακλείου, ενώ θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Κώστα Κατσουράνη, που χθες ήταν καλύτερα μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε