Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Νίνης: Πως θα φαινόταν στον Μαρινάκη αν χτυπούσαν το παιδί του;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο μέσος του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για προμελετημένο σχέδιο σχετικά με τα όσα έγιναν στο τέλος του ντέρμπι, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

 
“Όλα τα πράγματα ήταν μία χαρά καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν είχαμε πρόβλημα, όπως και στο γήπεδο πέρα από κάποια δυναμιτάκια. Στα ντέρμπι είναι λογικό να συμβαίνουν αυτά. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Λένε ότι δεν περνάνε στο γήπεδο αλλά τελικά περνάνε χιλιάδες.
 
Καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και στο ζέσταμα όλα ήταν πολύ καλά. Η ατμόσφαιρα ήταν μια χαρά. Το πρόβλημα ήταν με τη λήξη του αγώνα. Από ό,τι είχα δει δεν υπήρχαν σεκιούριτι γύρω γύρω και μετά το επεισόδιο με τον Τοροσίδη, η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη”.
 
Για το τι συνέβη με τη λήξη του αγώνα τόνισε: “Τρέχουμε προς τη φυσούνα. Μπήκε πρώτα ο Λέτο μετά εγώ και στη συνέχεια κάποια άλλα παιδιά. Και βλέπω να γίνεται σύρραξη. Βλέπω απ’έξω τον Καντέ, τον Τζόρβα, να δέχονται κλωτσιές και μπουνιές από τον κόσμο.
 
Ήταν προμελετημένο. Κάποιοι έσπρωχναν τον κόσμο προς τα μέσα και άλλοι μας έσπρωχναν προς τα έξω.
Απορώ… Υπάρχουν και φωτογραφίες. Πως γίνεται να βγαίνουν κάποιοι και να λένε ότι δεν έγινε τίποτα. Άρα ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Στα αποδυτήρια γινόταν πανικός. Ο Σαριέγκι και ο Σιμάο που μπήκαν πιο μετά δέχθηκαν αρκετά χτυπήματα”.
 
Για το επεισόδιο Τοροσίδη-Λέτο υπογράμμισε: “Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Τοροσίδης έκανε κάποια απαράδεκτα πράγματα για επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Προκαλούσε με τη συμπεριφορά του. Με Λέτο και Σισέ είχε τη μεγαλύτερη κόντρα καθόλη τη διάρκεια του ματς”.
Όσον αφορά το περιστατικό στο πούλμαν είπε: “Ο Λέτο έφυγε από το πούλμαν μαζί με το Σισέ για να βρουν και να ζητήσουν το λόγο από τον Βασίλη. Και εγώ με τον Τζόρβα αντιληφθήκαμε τι πήγαινε να συμβεί και πήγαμε να τους ηρεμήσουμε για να μη συμβεί το παραμικρό.

 

Ο Σωτήρης Νίνης έστειλε παράλληλα ένα μήνυμα προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας: “Επειδή ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει παιδί κι επειδή έχει πει ότι δεν είδε κάτι από όσα έχουν γίνει, πως θα του φαινόταν να του χτυπούσαν το παιδί; Γιατί κι εμείς στη φυσούνα παιδιά είμαστε, 20 ετών, 22 ετών ή 19. Πως θα του φαινόταν να του χτυπούσαν το παιδί και να το έβλεπε ως πατέρας στην τηλεόραση”.

Όσο για το παιχνίδι; “Στην αρχή δεν ήμασταν καθόλου καλοί, δεν είχαμε κατοχή της μπάλας, ούτε κυκλοφορία. Μετά το 35′ βγήκαμε μπροστά και ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Κάναμε και κάποιες φάσεις. Η ομάδα ανέβηκε όταν ανέβηκε πιο ψηλά ο Ζιλμπέρτο κι ο Σεμπάστιαν (Λέτο) που ήταν πολύ καλός. Λογικό ήταν ο Ολυμπιακός μετά το 1-0, άλλωστε τον ξέρουμε κι από τον πρώτο γύρο, να ρίξει την απόδοση του. Εμάς μας βγήκαν οι φάσεις, αυτές που έχουμε δουλέψει στο παιχνίδι και μας βγήκαν” δήλωσε.

Για να προσθέσει: “Σίγουρα έπρεπε να κερδίσουμε. Όλοι το είδαν. Κι απορώ πως μιλούν για πλασματικά σκορ; Μάλλον θα είδαν άλλο παιχνίδι”.

Για τον Ζεσουάλδο Για Φερέιρα σχολίασε: “Εκτός του τα έχει δει όλα, το ελλληνικό ποδόσφαιρο από όλες τις πλευρές, πιστεύω ότι έχει δώσει άλλη πνοή στην ομάδα με την τακτική και τη συμπεριφορά του”.

Ορισμένοι κατηγόρησαν τους “πράσινους” ότι έκανα χειρονομίες προς την κερκίδα. Τι απάντησε ο Νίνης; “Δεν έγινε καμία χειρονομία στην κερκίδα. Από την άλλη μας έκαναν πολλές! Μάλιστα κατά τη διάρκεια της αλλαγής μου, άνθρωποι που είναι μες στην ομάδα μου έκαναν χειρονομίες και μετά δεν εμφανίστηκαν ούτε καν να ζητήσουν συγγνώμη. Κι είναι άτομα που μπήκαν μετά το 1-0 μες και μας έκαναν χειρονομίες και μας έβριζαν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε