Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Νιόπλιας: “Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα μείνω…”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Έλληνας προπονητής, μίλησε για το πως θα ήθελε…υποθετικά το νέο Παναθηναϊκό και το ρίσκο που πήρε, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

“Δε γνωρίζω αν θα μείνω. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να καταθέσω την έκθεση που έχω κάνει για παν ενδεχόμενο, είτε συνεχίσω, είτε οχι…”, δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στον τηλεοπτικό σταθμό Creta TV.

Σε ερώτηση για το πως οραματίζεται το νέο Παναθηναϊκό, απάντησε: “Αυτό είναι υποθετικό γιατί δεν ξέρω αν θα είμαι ακόμη ο προπονητής. Η ομάδα δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές. Μόνο 2-3 προσθήκες παικτών ενδεκάδας γιατί είναι ήδη πολύ καλή ομάδα Και στο πρωτάθλημα που πέρασε κάναμε πολλά καλά παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός θέλω να είναι κυρίαρχος στο γήπεδο και να παίζει επιθετικά. Το πρωτάθλημα το δίνει η επίθεση. Θέλω να έχουμε παραγωγικότητα, το εύκολο γκολ, χωρίς όμως να παραμελούμε την αμυντική λειτουργία”.

“Αν δεν ρισκάρεις δεν μπορείς να πας ψηλά”, δήλωσε ο Έλληνας προπονητής, όταν ρωτήθηκε για την πρόκληση στον πάγκο των “πρασίνων”. “Μετά από 5 χρόνια στις εθνικές έψαχνα για ένα σύλλογο. Πέρσι βρέθηκα πολύ κοντά στον Πανιώνιο και τον Δεκέμβριο ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού. Είναι ένα καλό πανεπιστήμιο για μένα… Τα είδα όλα. Και την καταξίωση και την απαξίωση και τη γκρίνια και την αποθέωση. Δεν υπάρχει μέτρο”.

Τέλος, αποκάλυψε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει προσπάθεια για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο, αλλά τόνισε: “Κάθε καλός παίκτης μας ενδιαφέρει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε