Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Νιόπλιας: Κερδίσαμε δικαιότατα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να σχολιάσει την διαιτησία και χαρακτήρισε δικαιότατη τη νίκη της ομάδας του, βάση της εικόνας που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς:
 
 
Παίζουμε πάντα για τη νίκη και οι στόχοι που έχει η ομάδα μας είναι πολύ ψηλοί. Σε μια έδρα με 15.000 κόσμο, απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα, που έχει καλή ψυχολογία ενώ εμείς δεν ήμασταν στα καλύτερά μας και κερδίσαμε δικαιότατα. Η εμφάνισή μας ήταν πολύ ανώτερη από τους αντιπάλου. Πείτε μου μία φάση που έκανε ο Άρης με συνδυασμό 1-2. Μία φάση έκανε από μία καραμπόλα σε ένα φάουλ.
 
 
Από εκεί που ήμουν δεν μπορούσα να δω τη φάση και δεν πρόκειται να μιλήσω ποτέ για τη διαιτησία. Είτε μας έδωσε ή δεν μας έδωσε πέναλτι είτε μας έδινε πολλά φάουλ και μας βομβαρδίζανε έξω από την περιοχή… Πού μπορούμε να βρούμε κάτι κακό για την ομάδα μας; Να μη στεκόμαστε σε μια στιγμή! Είμαστε καλύτεροι; Ναι! Γιατί να λέμε ό,τι θέλουμε. Θα μιλάμε ένα τέταρτο για τη διαιτησία ή για το παιχνίδι; Αν δω ότι δεν ήταν πέναλτι, θα πω ότι δεν ήταν. Αλλά κι αν το πω τι θα γίνει, θα πάρει ο Άρης πίσω δύο βαθμούς; Σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών θα πάρει κάποιος και θα χάσει ο άλλος βαθμούς από λάθη. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αν στο Μουντιάλ μετρούσε το γκολ του Λάμπαρντ, μπορεί η Γερμανία να μην κέρδιζε την Αγγλία”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε