Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νιόπλιας: Να πάρουμε το νταμπλ και μετά το γλεντάμε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο μεγάλο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από το νταμπλ, μίλησε για τα λάθη του αλλά και για τα προσβλητικά σχόλια του Ντε Μος. 

Παρέμαβαση Τζίγκερ για τις διαρροές

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στη Nova ο Νίκος Νιόπλιας και αναφέρθηκε σε όλες τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες στιγμές της χρονιάς που πέρασε ενώ δεν απέφυγε να αναφερθεί και στα λάθη του.

“Δεν αισθάνθηκα πως υπήρχαν άνθρωποι που με πυροβολούσαν άδικα. Καταλάβαινα πότε έκανα λάθη. Έκανα λάθος στο παιχνίδι με την Καβάλα. Δεν είχα αντιληφθεί το επεισόδιο με τον Λέτο και αδίκησα τον παίκτη και την ομάδα μου. Στο ματς με την ΑΕΚ πιστεύω πως έκανα το καλύτερο κοουτσάρισμα. Κάθε προπονητής κάνει λάθη, κάθε φορά μαθαίνεις. Αυτά είναι εμπειρίες.”

Για τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ Λιέγης:

“Δώσαμε προτεραιότητα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθούσε, γιατί είχαμε διαφορά μόνο δύο βαθμών και ερχόταν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αν παίζαμε με τη Σταντάρ έχοντας διαφορά πέντε βαθμών, ίσως να είχα παρατάξει τελείως διαφορετική ομάδα. Η πρόκριση επί της Ρόμα μάς σήκωσε λίγο παραπάνω από ό,τι έπρεπε. Ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας πάντως ήταν εξ αρχής η κατάκτηση του πρωταθλήματος.”

Για τις δηλώσεις του Ντε Μοςμετά τη νίκη της Καβάλας στο ΟΑΚΑ:

“Ο κύριος Ντε Μος με πρόσβαλε. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να με προσβάλει, γιατί εγώ δεν πρόσβαλα κανέναν. Κι εμείς κάναμε δώδεκα νίκες και θα μπορούσα να έβγαινα να λέω τι έκανε ο αντίπαλος προπονητής. Θα ήταν ωραίο; Η Καβάλα ήταν καλύτερη σε εκείνο το ματς και μας νίκησε δίκαια.”

Για τον τελικό του Κυπέλλου:

“Αυτή θα είναι πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου. Θα παίξουν δύο ομάδες, με πολύ κόσμο στο ίδιο γήπεδο. Δύο καλές ομάδες με πολλούς φιλάθλους, αλλά μία θα κερδίσει. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο. Και εμείς διψάμε, όχι μόνο ο Άρης. Είμαστε πρωταθλητές, έχουμε καλή ομάδα, παίζουμε στην έδρα μας, αλλά από εκεί και πέρα είναι ένας τελικός. Και οι δύο ομάδες έχουν πίεση και πρέπει να κάνουν διαφορετική διαχείριση. Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε πρωταθλητές με ικανότητα σαν ομάδα και αυτό θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο. Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό από αυτά του πρωταθλήματος, γιατί δεν έχει αύριο. Ο Άρης είναι πιο συγκεντρωμένη ομάδα από ότι στην αρχή του πρωταθλήματος, σε σχέση με την άμυνα και την επίθεση. Έχει καλύτερη ισορροπία. Έχουν δυνατότητες και αδυναμίες. Όταν όμως είμαστε πρωταθλητές κοιτάζουμε τις δυνατότητες τις δικές μας και πώς θα τις βγάλουμε στο γήπεδο. Έχουμε παγκόσμιους πρωταθλητές, παίκτες που έχουν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και θα στείλουμε δέκα παίκτες στο Μουντιάλ. Άρα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας εκτός από τη νίκη.” Για το αν θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού:

“Έχω συμβόλαιο που τελειώνει στις 30 Μαΐου. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και πρέπει να είσαι έτοιμος για τα πάντα. Η ζωή συνεχίζεται, υπάρχει και το αύριο. Μπορεί να πάρεις το νταμπλ και πάλι να μην είσαι προπονητής ή να χάσεις στον τελικό και να μείνεις για πέντε χρόνια. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μείνω.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε