Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Νιόπλιας: “Πάμε για νίκη με κάθε αντίπαλο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει και ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για την φιλοσοφία του απέναντι στους “μπλαουγκράνα”, τους παίκτες του και τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τα “αστέρια” της.

Ο προπονητής των “πρασίνων” μίλησε στο ισπανικό ραδιόφωνο, “Catalunya Radio”, χαρακτηρίζοντας την Μπαρτσελόνα “καλύτερη ομάδα του κόσμου”, αλλά τόνισε ότι “εμείς θα παραταχθούμε για την πρόκριση απέναντι σε όλους τους αντιπάλους”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ν.Νιόπλια

Για την κλήρωση με την Μπαρτσελόνα: “Αυτό μας ήρθε. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με την κληρωτίδα. Η Μπαρτσελόνα είναι η πιο δύσκολη αντίπαλος. Για εμένα η καλύτερη ομάδα του κόσμου. Ο ανταγωνισμός θα είναι με την Ρουμπίν Καζάν και την Κοπεγχάγη. Το πρόγραμμα πάντως είναι καλό αφού υποδεχόμαστε μετά τις δύο αυτές αντιπάλους στην έδρα μας”.

Για τον τρόπο που αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα: “Ποιος δεν θέλει να βλέπει το ποδόσφαιρο που αποδίδει η συγκεκριμένη ομάδα; Φυσικά βλέπουμε αγώνες της. Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε τους παίκτες της και πως παίζουν. Αν και είμαι προπονητής και σαν φίλαθλος μου αρέσει αυτό που βλέπω”.

Για τον τρόπο που θα σταματήσει τους Μέσι, Βίγια: “Δεν θα πάμε σε ατομικό μαρκάρισμα. Θα αγωνιστούμε με την άμυνα ζώνης. Στον χώρο που θα κινείται κάθε παίκτης της Μπαρτσελόνα θα μαρκάρεται από τον αντίστοιχο δικό μας παίκτη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτό τον τρόπο επιλέγουμε για την επίτευξη των τίτλων στις εγχώριες διοργανώσεις. Σίγουρα απέναντι στην Μπαρτσελόνα θα βασιστούμε στην αμυντική μας γραμμή. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Θα δώσουμε μεγάλη προσοχή στα αμυντικά μας καθήκοντα, σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα παίξουμε καταστροφικό ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι από τέτοιου είδους παιχνίδια”.

Για τον Σισέ: “Δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε έναν μόνο παίκτη. Ο Σισέ όμως είναι το επιθετικό μας όπλο. Είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Όταν ένας παίκτης σημειώνει 29 γκολ σε μια σεζόν τότε είναι αναμφίβολα απαραίτητος”.

Για τον Λουίς Γκαρσία: “Είναι μόλις δέκα ημέρες εδώ και έχει καταφέρει να μας εντυπωσιάσει με το ταλέντο του. Αν δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού θα αποδειχθεί μια εξαιρετική μεταγραφή. Έχει το εύκολο γκολ, μαρκάρει, τρέχει, έχει και τα δύο πόδια. Έχει να δώσει πολλά. Δεν ξέρω αν θα παίξει με την Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο ακόμα. Αλλά ανεβάζει ρυθμούς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε