Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Nιόπλιας: “Προσευχές με Μπάρτσα” – Διαψεύδει η ΠΑΕ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

 Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε τα όσα φέρεται να είπε ο Νίκος Νιόπλιας για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και τον τρόπο αντιμετώπισης της με προσευχές.

Η “El Mundo Deportivo” ανέφερε πως ο Έλληνας τεχνικός όταν βρέθηκε στη Νιόν για το προπονητικό φόρουμ της UEFA απάντησε σε ερωτήσεις για την τακτική που θα ακολουθήσει στα ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα:

“Για μας η μόνη καλή τακτική είναι να προσευχόμαστε” φέρεται να είπε αστειεύομενος ο τεχνικός του Παναθηναϊκό ενώ στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, τόνισε:

“Σοβαρά τώρα, δεν πρέπει να αφήνεις το παραμικρό κενό, αλλά και να τους επιτεθείς στο γήπεδο σου εκμεταλλευόμενος τα λίγα λάθη που κάνουν για να ψάξεις μια θανατηφόρα αντεπίθεση, όπως έκανε η Ίντερ τον περασμένο Απρίλη. Πρέπει να επιτεθούμε προσεκτικά, όπως κάναμε με την Ίντερ στο Σαν Σίρο μερικούς μήνες πριν και να αξιοποιήσουμε τα ελάχιστα λάθη που θα κάνουν και αυτοί, αφού μιλάμε για θνητούς ανθρώπους.

Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε απέναντι στη χιονοστιβάδα του παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα. Εάν κάτι έλειπε από το παιχνίδι της, ήταν ο Βίγια που τη έδωσε την απαραίτητη δυναμική”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε