Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Νιόπλιας: “Στοπ στη μεταγραφολογία”.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, χαρακτήρισε “ανακρίβειες” κάποια από αυτά που γράφονται στον Τύπο για τους πιθανούς στόχους της ομάδας. “Δεν θα πάρουμε και τόσους πολλούς”, ανέφερε.

“Ντι – νταν” για Παναθηναϊκό

“Καθένας για τη νέα χρονιά πρέπει να είναι έτοιμος όσον αφορά τον σχεδιασμό. Περιμένουμε το Διοικητικό Συμβούλιο. Υπάρχουν παίκτες που μας ενδιαφέρουν αλλά γράφονται ανακρίβειες. Δεν μπορούμε να πάρουμε τόσους πολλούς παίκτες. Από αυτά που γράφονται μπορεί να έρθει και το 1/5 ή το 1/10″, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός αναφερόμενος στα πολλά δημοσιεύματα του Τύπου, στα οποία κάνουν “παρέλαση” μεταφραφικοί στόχοι των “νταμπλούχων”.

“Τίποτα δεν ισχύει ακόμα. Έχουμε κάποιους στόχους. Είναι σημαντικό να προσθέτουμε κομμάτι με κομμάτι, μέχρι να γίνουμε καλύτεροι”, τόνισε και συμπλήρωσε: “Εννοείται ότι εγώ είμαι πάντα έτοιμος να συνεχίσω, αλλά αυτό θα αποφασιστεί στην συνέχεια”.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Κύπρο, όπου θα δώσει δύο φιλικά με ΑΕ Λάρνακας και Αλκή. “Δεν πάμε για διακοπές στην Κύπρο, αλλά για δύο φιλικά που μπορούν να βγουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα καθώς ενσωματώθηκαν πολλοί νεαροί παίκτες στην ομάδα”, τόνισε κατά την αναχώρηση της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε