Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Νιόπλιας: Συνεχίστε έτσι και δεν χάνεται ο τίτλος

Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Νίκος Νιόπλιας
Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Νίκος Νιόπλιας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του μετά το δεύτερο συνεχές ματς που δεν πήραν τη νίκη. Γιούρκας και Κλέιτον δηλώθηκαν στο Europa League.

Η δήλωση “βόμβα” του Βγενόπουλου και η επόμενη μέρα

Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη σε δεύτερο σερί ματς που είχαν καλή απόδοση και η διαφορά τους από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ μειώθηκε στους 6 βαθμούς. Οι εμφανίσεις απέναντι σε Άρη και ΑΕΚ, ειδικά με την τελευταία, κάνουν τον Νίκο Νιόπλια να αισιοδοξεί πως με ανάλογη συνέχεια η ομάδα του θα πάρει το πρωτάθλημα.

 
Στην προπόνηση της Τρίτης ο Νίοπλιας ανέφερε στους παίκτες: “Συγχαρητήρια για την προσπάθεια . Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ από ένα λάθος αλλά στην συνέχεια ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ισοφαρίσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
 
Συνεχίζουμε όμως να είμαστε στην πρώτη θέση. Δεν έγινε τίποτα. Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Όσο είμαστε μπροστά δεν θα μπορούν να μας φτάσουν. Κοιτάμε μπροστά. Έχουμε το ματς του Κυπέλλου και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό για να πάρουμε την πρόκριση”.
 
Σε ότι αφορά την προπόνηση χαλαρό ήταν το πρόγραμμα της Δευτέρας αφού όσοι έπαιξαν κόντρα στην ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία. Κανονικά στην προπόνηση συμμετείχε ο Ρουκάβινα, ενώ μέρος αυτής ακολούθησε ο Νίνης που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Λάρισα.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Σίλβα Κλέιτον δηλώθηκαν στην λίστα της UEFA και έτσι θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στα ματς κόντρα στην Ρόμα για τους “32” του Europa League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε