Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νιόπλιας: Χάσαμε δίκαια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Νίκος Νιόπλιας που γνώρισε την πρώτη του ήττα ως προπονητής του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση της Καβάλας.

¨”Μετά την εμφάνιση του δευτέρου μέρους χάσαμε δίκαια. Στο πρώτο μέρος τα πράγματα δεν ήταν πολύ καλά αλλά ήταν σίγουρα καλύτερα. Είναι η πρώτη ήττα μετά από συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι λογικό να δεχθούμε πίεση αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε έτσι. Ο κόσμος είναι λογικό είναι να αποδοκιμάζει. Τον απογοητεύσαμε πάλι, όπως και με την ΑΕΚ” δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Όταν ρωτήθηκε για την αλλαγή του Λέτο τόνισε:

Το θέμα ήταν να βάλουμε κοντά στον Σισέ έναν παίκτη να τον στηρίζει. Φέραμε τον Καραγκούνη πιο μέσα και τον Νίνη πιο κοντά. Ο Λέτο δεν ήταν σε καλή μέρα. Δεν έγινε για αυτό μοναχά η αλλαγή. Ήταν και θέμα τακτικής. Φτάναμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά μας έλειπε κάτι.”

Από την πλευρά του ο Ντε Μος δήλωσε:

“Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Παναθηναϊκός. Αυτοί ήταν άτυχοι με το δοκάρι του Σισέ αλλά και εμείς με το σουτ του Οικονόμου. Ο Σαριέγκι και ο Καντέ άφηναν κενά στους χώρους και τα εκμεταλλευθήκαμε. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός στις στημένες φάσεις και στα φάουλ. Και εμείς ήμασταν καλά οργανωμένοι και τους είπα να μην φοβούνται.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε