Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Νηστικό άφησε τον Ενροτό ο Ολυμπιακός!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού μίλησε για περίεργα πράγματα που έγιναν στο ραντεβού με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι δεν του προσέφεραν ούτε φαγητό, ενώ δεν λειτουργούσε και ο κλιματισμός…

Θέλει Φετφατζίδη η Βέρντερ – Τα… γυρνάει ο Μιραλάς

Πάντως ο Ενροτό άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα συμφωνίας του Μιραλάς με τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι το ιδανικό για τον παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

“Γνώριζα πως στην Ελλάδα συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Βρισκόμασταν για ώρες κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο και επικοινωνούσαμε με τον πρόεδρο μέσω αγγελιοφόρου που πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο! Δεν είχαμε τίποτα να φάμε και για μία ακόμη φορά, δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός.

Είμαστε έτοιμοι να ξαναρχίσουμε τις διαπραγματεύσεις. Μετά το πρώτο ραντεβού, καταλήξαμε σε συμφωνία, όμως στη συνέχεια αύξησαν τις απαιτήσεις τους. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία προς το παρόν, αλλά ο Κέβιν ζήτησε να βρεθεί μια λύση και να συναντηθεί με τον πρόεδρο. Γι αυτόν θα ήταν ιδανικό να συνεχίσει να αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας και στο Champions League της επόμενης περιόδου.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε