Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νόελ Γκάλαχερ καλεί Κάρλος Τεβες!

O Nόελ Γκάλαχερ και ο Κάρλος Τέβες.

Το πρώην μέλος του μουσικού συγκροτήματος,”Oasis”, θέλει να συνεργαστεί με τον αρχηγό της Μάντσεστερ Σίτι, όταν φτιάξει το νέο συγκρότημα του.

“Μου αρέσει που δεν τον ενδιαφέρει να μάθει τη γλώσσα. Βγαίνει στην τηλεόραση και απλά ευχαριστεί τον κόσμο με τα λίγα αγγλικά του. Αν θελήσει να ασχοληθεί με τη μουσική, είμαι στη διάθεση του. Θα το ήθελα”, δήλωσε ο Νόελ Γκάλαχερ, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του, Λίαμ, δημιούργησαν το θρυλικό συγκρότημα της δεκαετίας του ’90.

Άλλωστε, ο Τέβες ήταν μέλος ροκ συγκροτήματος στην πατρίδα του και μάλιστα εκτελούσε χρέη…τραγουδιστή!

Ο Κάρλος Τέβες είναι λάτρης της μουσικής των Oasis και ιδιαίτερα της σκηνής του Μάντσεστερ(απ’ όπου ξεκίνησαν την τεράστια καριέρα τους) και είχε “μυήσει” τον Λιονέλ Μέσι στα τραγούδια τους, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ν.Αφρικής. Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, μάλιστα, είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ που είχε πεί ότι σε περίπτωση που κατακτούσαν το Μουντιάλ θα τους καλούσε στην Αργεντινή, για να τραγουδήσουν σε πάρτυ της ομάδας. Βέβαια, ο Μέσι δεν γνώριζε ότι οι Oasis έχουν διαλυθεί.

Νόελ Γκάλαχερ και Κάρλος Τέβες, πέρα από την αγάπη τους για την μουσική, μοιράζονται και το ίδιο πάθος για την Μάντσεστερ Σίτι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε