Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Νοκ άουτ ο Μπλάνκο λόγω… πονόδοντου

Χωρίς τον Μπλάνκο θα πάει στο Γ. Καραϊσκάκης η ΑΕΚ
Χωρίς τον Μπλάνκο θα πάει στο Γ. Καραϊσκάκης η ΑΕΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο δεν προπονήθηκε την Παρασκευή λόγω αποστήματος στο δόντι και αποκλείστηκε από την αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ και σε αυτή δεν βρίσκεται ο Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός δεν προπονήθηκε και ο λόγος είναι το απόστημα που έχει στο δόντι.

Το πρόσωπο του Μπλάνκο είναι πρησμένο, του χορηγήθηκε μεγάλη δόση αντιβίωσης και αυτό του στερεί τη δυνατότητα να δώσει το παρών στο κρίσιμο ματς της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Αν μέχρι την Δευτέρα έχει ξεπρηστεί τότε θα υποβληθεί σε επέμβαση κάτι που θα σημαίνει ότι θα είναι εξαιρετικά αμφίβολη και η συμμετοχή του στο ματς κόντρα στον Άρη.

Αντικαταστάτης του στην αποστολή είναι ο Μιχάλης Παυλής που επιστρέφει μετά από πολύ καιρό. Εκτός έμεινε και ο Ζεράλντο Άλβες. 

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Μπάγεβιτς:

Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Παυλής, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μάκος, Καράμπελας, Γκερέιρο, Λαγός, Μανωλάς, Νέμεθ, Γεωργέας, Σκόκο, Γκέντσογλου.

Συμφώνησε με Λίβερπουλ για την επέκταση του δανεισμού του Νέμεθ ο Αδαμίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε