Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νοκ (Κ)άουτ η Γιουνάιτεντ – Η Λίβερπουλ στους “16”

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Με γκολ του Ντιρκ Κάουτ δύο λεπτά πριν το φινάλε η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε το εισιτήριο για την φάση των “16” του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς πήρε το προβάδισμα στο 21ο λεπτό, όταν μετά το κόρνερ του Τζέραρντ, ο Άγκερ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Μάντσεστερ και του Ντε Χέα, και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Γιουνάιτεντ που είχε δοκάρι με το Βαλέντσια στο 18΄, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση πριν το ημίχρονο με το μονοκόμματο σουτ του Παρκ στο 39΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν έδειξαν διάθεση να ρισκάρουν και όλα έδειχναν πως θα έλυναν τις διαφορές σε αγώνα ρεβάνς στο “Ολντ Τράφορντ”, ωστόσο με δυνατό σουτ στο 88΄ο Ντιρκ Κάουτ έδωσε στους “κοκκινους” τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση, βάζοντας τέλος παράλληλα στα όνειρα της Γιουνάιτεντ για νταμπλ.

Λίγο έλειψε στο 89′ να βάλουν και 3ο γκολ οι γηπεδούχοι, καθώς ο Κάρολ είχε δοκάρι και εν συνεχεία αστόχησε από κοντά ο Κάουτ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ :
Ρέινα, Μάρτιν Κέλι, Σρτελ, Κάραγκερ (63′ Κάιτ), Άγκερ, Χοσέ Ενρίκε, Χέντερσον, Τζέραρντ (72′ Μπέλαμι), Μάξι Ροντρίγκες (63′ Τσάρλι Άνταμ), Ντάουνινγκ, Κάρολ.

MANΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Έβανς, Σμόλινγκ, Εβρά, Κάρικ, Σκόουλς (76′ Χαβιέρ Ερνάντες), Γκιγκς (90′ Μπερμπάτοφ), Βαλένσια, Γι-Σουνγκ Παρκ, Γουέλμπεκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε