Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Νοτιάς: Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βοηθήσουν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ελληνοαμερικανός εφοπλιστής στάθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του στην κίνηση των “Supporters” και είπε πως ψάχνει συνεχώς να βρει λύσεις ώστε να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Νοτιάς στην “Ώρα των Σπορ”:
 
Για το αν θα συνεχίσει ως “Supporter” (όπως ο Παππάς) ή θα παραμείνει άμεσος χρηματοδότης:
 
“Υποστηρίζω ανεπιφύλακτα την κίνηση των Supporters. Είναι γνωστό άλλωστε ότι τόσο εγώ όσο και ο Πέτρος (σ.σ. Παππάς) παραχωρήσαμε ένα ποσοστό μετοχών στους Supporters. Αν χρειαστεί φυσικά να παραχωρήσω κάποιες μετοχές ακόμα, θα το κάνω. Εγώ και ο Πέτρος προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Ειδικότερα τον περασμένο Μάρτιο βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη θέση. Θεωρώ ότι είναι η ιδανική λύση οι Supporters. Μέσω αυτού του προγράμματος όλοι μπορούν να βοηθήσουν, αλλά και με τα διαρκείας όλοι μπορούν να συνδράμουν”.
 
Για το αν μπορεί αυτό το σχέδιο όντως να εξελιχθεί σε κάτι καλό:
 
“Σας το λέω πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν και θέλουν και ενδιαφέρονται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα. Άνθρωποι που έχουν πολλές δυνατότητες. Όμως και όλα αυτά που συμβαίνουν στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό τους κάνουν να λένε “πού πάμε να μπλέξουμε”! Οι Supporters είναι το ιδανικό. Μέσω αυτού του τρόπου πιστεύω πως θα δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσουν. Εύχομαι πραγματικά όλοι να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια”.
 
Για τη συνάντηση που θα έχει με τον Σταύρο Αδαμίδη:
 
“Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση με τον κύριο Αδαμίδη Ειδικότερα τώρα μάλιστα, που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βγει στο Champions League μέσω των πλέι οφ. Μετά από αυτή την εξέλιξη υπάρχει αλλαγή στόχων. Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει από δω και στο εξής”.
 
Για το αν θα αναλάβει πιο ενεργό ρόλο:
 
“Ο κ. Αδαμίδης έχει μαζί του μια επιτροπή ικανή να βοηθήσει την ομάδα σε όλα τα θέματα. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο. Όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα πολύ και ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Ενημερώνομαι και ψάχνω να βρω λύσεις που μπορεί να βοηθήσουν, γιατί αγαπάω πραγματικά την ΑΕΚ”.
 
Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την απροθυμία πολλών να “λερώσουν” το όνομά τους με την εμπλοκή στα διοικητικά:
 
“Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Οι συνθήκες δεν βοηθούν. Καταφέραμε και κατακτήσαμε ένα κύπελλο και είδατε τι έγινε. Δημιουργήθηκαν κι άλλα προβλήματα. Είδατε πώς απομακρύνουν τον κόσμο από το γήπεδο, από την ομάδα. Γι’ αυτό είναι η καλύτερη λύση οι Supporters. Πολλοί που θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν επιθυμούν τα φώτα της δημοσιότητας θα μπορέσουν να συμμετάσχουν μέσω αυτού του προγράμματος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε