Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Νούμερο 1 “προδότης” ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Με αφορμή την περίπτωση του Λεονάρντο που αντιμετωπίζει την Μίλαν ως προπονητής της Ίντερ, Αγγλική ιστοσελίδα κάνει αναδρομή στις 10 πιο γνωστές περιπτώσεις “προδοσίας”. Στην πρώτη θέση της λίστας είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Το Goal.com γράφει για τον Σέρβο τεχνικό: “Ο Μπάγεβιτς έγινε το σύμβολο της προδοσίας για τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι συνήθιζαν να τον προσκυνούν. Το 1996 δέχτηκε μεγάλη οικονομική προσφορά από τον πιο μισητό αντίπαλο της ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό. Ο Μπάγεβιτς επέστρεψε εντυπωσιακά στην ΑΕΚ το 2002 αλλά μεγάλη μερίδα των οπαδών δεν το συγχώρεσε ποτέ, μετατρέποντας τη ζωή του σε κόλαση. Ο Μπάγεβιτς κατάφερε και ήταν προπονητής σε δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ και των Άρη των οποίων οι οπαδοί μισιούνται.”

Στη δεύτερη θέση είναι ο Μπράιαν Κλαφ (Ντέρμπι, Νότιγχαμ) και ακολουθούν: Χάρι Ρέντναπ (Πόρτσμουθ, Σαουθάμπτον, Γουέστ Χαμ, Τότεναμ), Φάμπιο Καπέλο (Ρόμα, Γιουβέντους, Μίλαν), Μπέλα Γκούτμαν (Πόρτο, Μπενφίκα), Βάλτερ Τζένγκα (Κατάνια, Παλέρμο), Τζορτζ Γκράχαμ (Άρσεναλ, Τότεναμ), Φέλιξ Μάγκατ (Αμβούργο, Βέρντερ Βρέμης, Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ), Ζντένεκ Ζέμαν (Λάτσιο, Ρόμα), Ράντομιρ Άντιτς (Ρεάλ, Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε