Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Νταϊφάς: Τυχερός ο Ολυμπιακός που βρέθηκε ο Μαρινάκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σταύρος Νταϊφάς μίλησε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και εξέφρασε την άποψη ότι οι “ερυθρόλευκοι” στάθηκαν πολύ τυχεροί με την ανάμειξη του τελευταίου στα διοικητικά.

 

“Ο Ολυμπιακός είναι πολύ τυχερός που βρέθηκε ο Μαρινάκης την δεδομένη χρονική στιγμή να τον βγάλει από την δύσκολη θέση. Όπως έγινε και το 1980 με εμένα, ή το 1993 με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Και στις τρεις περιπτώσεις οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πολλά λεφτά και είναι Ολυμπιακός. Τον ξέρω από μικρό παιδάκι, ενώ είχα μαζί μου τον πατέρα του τον Μιλτιάδη. Την αγαπάει την ομάδα και θέλει να την δει πολύ ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Το έδειξε και το καλοκαίρι με τις μεταγραφές που έκανε. Όλοι τους είναι πολύ καλοί παίκτες και θα βοηθήσουν. Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει ψηλά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κα γιατί όχι, στα επόμενα χρόνια να κατακτήσει και έναν ευρωπαϊκό τίτλο”, υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Άποψη”.

Είναι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα επανέλθει με τον Μαρινάκη στους τίτλους, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι, έναν άνθρωπο που έχει πολλά λεφτά και αγαπά τον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι μπορούν να πετύχουν. Ειδικά με τις μεταγραφές που έγιναν, είναι αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει ψηλά”.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του  Μαρινάκη με τον Νίκο Πατέρα, έφερε ως παράδειγμα τη δική του με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργο Βαρδινογιάννη.

“Και εγώ όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό, είπα στον Γιώργο τον Βαρδινογιάννη να αγοράσει τον Παναθηναϊκό. Είμαστε κουμπάροι. Παρόλα αυτά, δεν έλειψαν οι κόντρες μας, αλλά μόνο μέσα στο ποδόσφαιρο. Έξω παραμένουμε φίλοι. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Νικόλα Πατέρα. Μέσα στο ποδόσφαιρο, είναι αναπόφευκτο ότι θα κοντραριστούν. Θα κοιτάξουν τα συμφέροντα των ομάδων τους. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ψυχρανθούν και οι σχέσεις τους, Ίσα ίσα, θα παραμείνουν το ίδιο δυνατές”.

Πρόσθεσε ότι οι δύο άνδρες μπορούν να βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο: “Οι δύο μαζί μπορούν να κάνουν τα πάντα για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο. Θα είναι ένα βήμα μπροστά, απ’ όλα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα. Να μην υπάρχει καχυποψία και επεισόδια στα γήπεδα”.

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει τη συνύπαρξη του με τους Μαρινάκη και Σωκράτη Κόκκαλη στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

“Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μου έκανε την πρόταση να μπω στο Δ.Σ. Εγώ αρχικά αρνήθηκα γιατί δεν είμαι τώρα για τέτοια. Ωστόσο μου ζήτησε να συμμετάσχω, διότι θα ήταν κάτι που θα τον βοηθούσε στην προσπάθειά του να δημιουργήσει έναν νέο και ισχυρό Ολυμπιακό. Το σκέφτηκα καλύτερα και επειδή θέλω να πετύχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο έργο του, δέχτηκα.  Mπήκα στο ΔΣ για χάρη του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έναν άνθρωπο που και αυτός, αλλά και ο πατέρας του υπεραγαπούν τον Ολυμπιακό. Και βρίσκονται πάντα δίπλα του. Και θέλουν το καλό του. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό. Επαναλαμβάνω ότι είναι τυχερός ο Ολυμπιακός που βρέθηκε στον δρόμο του ο Μαρινάκης. Διότι, μην ακούτε αυτά που έλεγαν. Δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος να αναλάβει την ομάδα. Μόνο ο Μαρινάκης. Μόνο αυτός δέχτηκε να βοηθήσει τον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Και νομίζω ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να συνεχίζει το έργο του Σωκράτη Κόκκαλη, το πετυχημένο έργο του Σωκράτη”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε