Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νταλγκλίς τριετίας στην Λίβερπουλ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η μεταμόρφωση των “κόκκινων” με τον Κέβιν Νταλγκλίς στον πάγκο τους επιβραβεύτηκε από την διοίκηση της ομάδας η οποία ανανέωσε για τρία χρόνια την συνεργασία της με τον 60χρονο τεχνικό.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζον Χένρι, εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να διατηρήσει στον πάγκο τον Κένι Νταλγκλίς. “Ο Κένι είναι μία θρυλική μορφή για τη Λίβερπουλ , τόσο σαν χαρισματικός παίκτης, όσο και σαν πετυχημένος προπονητής. Από τη στιγμή που επέστρεψε στην ομάδα τον Ιανουάριο έδειξε ηγετικές ικανότητες και την ικανότητα να πάρει το καλύτερο από τους ανθρώπους της ομάδας. Ήταν προφανές από την πρώτη στιγμή ότι η παρουσία του άλλαξε το κλίμα στην ομάδα. Κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να έχει τέτοια αποτελέσματα. Γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος που συμφωνήσαμε για νέο συμβόλαιο. Δεν χρειαζόταν ούτε θέλαμε να κοιτάξουμε αλλού για να βρούμε τον κατάλληλο προπονητή.
 
Από τη στενή συνεργασία μας διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι την αγάπη του για την ομάδα και την αφοσίωσή του για να γίνει ό,τι είναι απαραίτητο, προκειμένου η Λίβερπουλ να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Έχει μοναδική σχέση με τους οπαδούς μας και προσωποποιεί τον εξαιρετικό τρόπο της Λίβερπουλ για να κάνει τα πράγματα. Η Λίβερπουλ έχει παγκόσμιο κύρος στο άθλημα, αλλά η παρουσία του Κένι στον πάγκο θα βοηθήσει την προσπάθειά μας να φέρουμε στην ομάδα τους πιο ταλαντούχους παίκτες για να βελτιώσουμε το ρόστερ μας. Χαίρομαι επίσης που ήρθαμε σε συμφωνία με τον συνεργάτη του, Στιβ Κλαρκ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε