Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ντάτολο: Δεν πήγα ποτέ στα μπουζούκια!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είχε πάει στα μπουζούκια, μετά τον αγώνα με την Ξάνθη.

“Δέχομαι τα πάντα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να τιμωρηθώ αν έχω σφάλει. Αυτό που δεν μπορώ να αποδεχθώ με τίποτα είναι τα ψέμματα που γράφονται στις εφημερίδες. Με πληροφόρησαν οι φίλοι που διαβάζουν τον Τύπο ότι σχεδόν στο σύνολό τους οι αθλητικές εφημερίδες έγραψαν ότι την Κυριακή το βράδυ ήμουν στα μπουζούκια και διασκέδαζα. Είναι απίστευτο και ανήθικο. Είναι ψέμματα. Δεν πήγα πουθενά. Τελείωσε το παιχνίδι και πήγα στο ξενοδοχείο που με φιλοξενεί μετά το περιστατικό με την ένοπλη ληστεία και έμεινα μέσα με τη σύντροφό μου”, δήλωσε ο Αργεντίνος, σε συνέντευξη στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”.

Εκνευρισμένος με τα συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα ο Μπάντοβιτς

Ο Χεσούς Ντάτολο εμφανίστηκε εκνευρισμένος και τόνισε ότι θα ήταν αδύνατον να πάει στα μπουζούκια για να διασκεδάσει, λίγες μόνο ημέρες μετά το σοκ της ληστείας. 

“Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να ακούγονται αναλήθειες εις βάρος μου. Πράγματα που επηρεάζουν την καριέρα μου και την ψυχολογία μου. Είναι ποτέ δυνατόν να πάω για διασκέδαση και να αφήσω μόνη της την κοπέλα μου μετά από αυτό που ζήσαμε την περασμένη εβδομάδα; Την Πέμπτη το βράδυ με τη ληστεία δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα και πήγα την επομένη για προπόνηση. Μου είχαν βάλει το καλάσνικοφ στο κεφάλι, ακόμα και τώρα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ και λένε ότι είχα όρεξη για διασκέδαση; Μετά το περιστατικό της Πέμπτης κανείς από την ομάδα δεν ασχολήθηκε μαζί μου, ούτε καν να μου παράσχουν μια ψυχολογική στήριξη. Αντιθέτως, με έβαλαν να παίξω και τώρα δεν με προστατεύουν από τα ψευδή δημοσιεύματα. Είπα ότι δεν έχω πρόβλημα να παραδεχθώ κάποιο λάθος μου, αλλά όταν κατηγορούμαι άδικα, εξοργίζομαι. Να μάθει ο κόσμος του Ολυμπιακού την αλήθεια”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε